H Series Seramik Radyant « Ürünlerimizin Tanıtımı
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

H Series Seramik Radyant

Anasayfa Blog H Series Seramik Radyant
02Eylül
.

Kafe ve açık alan ısıtma sistemlerinde seramik radyant ısıtıcılarda en yüksek verim ve montaj yapılan tüm alanlara sağladığı uyumla dikkati çeken ürünlerimiz basit montaj ve düşük gaz tüketimiyle kullanıcıların en çok tercih ettiği ürünlerdendir.

Ürünlerimizin tamamı çift kademeli ve uzaktan kumandalıdır. Ürünlerimizde kullanılan seramik taşlar İspanyol kilinden yapılmakta olup ısı değişimlerine ve dış hava etkenlerine en yüksek düzeyde dayanma sağlamaktadır.

Ülkemizde kafe sektörünün ciddi anlamda pay sahibi olmaya başladığı bu dönemlerde seramik radyant ısıtıcılarımız konfor şartlarını en üst seviyede tutmaktadır. Kullanım kolaylığı ve kullanım maliyetinin düşük olması sebebi ile seramik radyant ısıtıcılar ısı kaybının yüksek olduğu alanlarda çevreyi ısıtmak yerine istenilen bölgeyi en yüksek seviyede ısıtma yapmaktadır.

 

Kafe ısıtma, restoran ısıtma, cami ısıtma ve açık alan ısıtma sistemlerinde seramik radyant ısıtıcılarda en yüksek verim ve monatj yapılan tüm alanlara sağladığı uyumla dikkati çeken ürünlerimiz basit montaj , düşük gaz tüketimi ve seramik ranyant ısıtıcı fiyatı ile kullanıcıların en çok tercih ettiği ürünlerdendir.Seramik radyant ısıtıcı  ürünlerimizin tamamı çift kademeli ve uzaktan kumadalıdır.
Seramik radyant ürünlerimizde kullanılan seramik taşlar İspanyol kilinden yapılmakta olup ısı değişimlerine ve dış hava etkenlerine en yüksek düzeyde dayanma sağlamaktadır.Ülkemizde kafe ve restoran sektörünün ciddi anlamda pay sahibi olmaya başladığı bu dönemlerde seramik radyant ısıtıcılar ımız  komfor şartlarını en üst seviyede tutmaktadır. Kullanım kolaylığı ve kullanım maliyetinin düşük olması sebebi ile seramik radyant ısıtıcılar ısı kaybının yüksek olduğu alanlarda çevreyi ısıtmak yerine istenilen bölgeyi en yüksek seviyede ısıtmaktadır. Seramik radyant ısıtıcı fiyatları bilgisi için iletişim formunu doldurabilir ve/veya bize telefonla ulaşabilirsiniz.

uzman kadromuz ile türkiyenin her yerinde ücretsiz keşif hizmeti sunmaktayız.

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun