Kapalı spor salonu için radyant ısıtıcı « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Kapalı spor salonu için radyant ısıtıcı

Anasayfa Blog Kapalı spor salonu için radyant ısıtıcı
06Ağu
.

Kış aylarında oldukça büyük olan spor tesislerinin içerisini ısıtmak çok zordur. Onlarca belki de yüzlerce insanın spor yapmak için kullandığı spor tesislerinin ısı sistemleri genellikle standart yapıdadır. Sporcular için çok sıcak veya çok soğuk alanlarda spor yapmak hem sağlık hem de sporcunun motivasyonu açısından oldukça büyük sorunlar teşkil eder. Daygas spor salonu ısıtma sistemleri sayesinde spor salonlarının sıcaklıkları sporculara uygun seviyeye getirilebilir. Kış aylarında soğuk olan tesisler daygas ısıtıcılar ile kolay bir şekilde ısıtılabilir. Bu sayede hem sporcular, hem de sporcuları izleyen seyirciler üşümeden veya sıcakta bunalmadan keyifli bir spor müsabakasının tadını çıkartabilirler.

Çok geniş kapalı spor salonları; içerisinde birçok spor dalı için farklı sahalar bulundurur. Böylesine büyük kapalı spor salonlarını geleneksel yöntemler ile ısıtmaya çalışmak günümüz şartlarında gereksiz maliyetten başka bir şey olmayacaktır. Maliyet dışında geleneksel yöntemlerle yapılan ısıtma işlemleri uzun süreli kalmamaktadır. Salon ortamı çok kısa bir süre içerisinde normal ısı seviyelerine dönmektedir.

Daygas radyant ısıtıcı sayesinde kapalı spor salonlarınızı ısıtmak artık çok kolay. Maliyeti düşük ve ortamın ısı seviyesini ısıtıcıları kapattıktan sonra da koruması mümkün. Radyant ısıtıcılarımız ses ve gürültü çıkarmamaktadır. Sessiz bir şekilde çalışarak tamamen güneş ışığı etkisi vermektedir.

Sizler de spor salonu ısıtma ihtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: +90 (850) 532 91 53

Mail: info@daygas.com.tr

Adres: Yeşilkent Mahallesi G-5 Sokak No:33 AVCILAR-FİRUZKÖY / İSTANBUL  

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun