Açık Alan Isıtıcıları « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Açık Alan Isıtıcıları

Anasayfa Blog Açık Alan Isıtıcıları
19Ara
.

Açık ve yarı açık alanlar sürekli hava akımı içerisinde olduklarından ısıtılması oldukça zordur. Özellikle ortam ısısını yükseltmeye odaklı geleneksel ısıtıcılar ile açık alanlarda ısı konforunu sağlamak imkansızdır. Bunun en büyük nedeni ısınan havanın daha hafif bir yapıya sahip olmasından dolayı yukarı doğru yükselmesidir. Dolayısıyla ısınan hava açık alanlarda yükselerek dağılır ve yok olur. Bu nedenle açık alan ısıtıcıları olarak kullanılabilen en etkili ısıtıcılar radyant ısıtıcılardır. 

Radyant ısıtıcılar yüzey ısısını yükseltmeye odaklıdırlar. Gönderdikleri infrared ışınımlar ile yüzeydeki moleküllerin hareketlenmesini sağlayarak bir sıcaklık oluştururlar. Bu ısıtma sistemi tıpkı Güneşin Dünyayı ısıtmasına benzemektedir. Yüzeylere ve insanlara yansıyan ışınlar ortam ısısını değil direkt olarak cisimleri ve insanları ısıtırlar. Böylece açık ve yarı açık alanlarda çok verimli ve çok kullanışlıdırlar. 

Radyant Isıtıcıların Açık Hava Isıtmasındaki Yeri

Radyant ısıtıcıların açık hava ısıtma sistemlerinde kullanılmasının en büyük nedenlerinden biri de çok ekonomik olmasıdır. Çok düşük yakıt kullanarak büyük ve ısıtılması zor alanları kolayca ısıtırlar. Ayrıca radyant ısıtıcıların birden fazla modeli bulunduğundan ısıtıcılacak alanlara en uygun ısıtıcı seçilerek alınan verim %100'e çıkarılır. Açık alanlarda yaşanan montaj sıkıntıları, yer bulma zorluğu radyant ısıtıcılar için geçerli değildir. Ergonomik bir yapıda olduklarından  ve ayaklı standlar ile kullanılabildiklerinden dolayı, her alana kolayca kullanılmaktadırlar. Tasarımları şık olduğundna hiçbir mekanda görüntü kirliliği yaratmazlar, mimariye uyum sağlarlar.

Daygas Radyant Isıtıcıların Özellikleri

  • Çok ekonomiktirler. Böylece yatırım maliyetleri ve giderleri büyük oranda azaltırlar.
  • Bakım ve onarım maliyetleri çok düşüktür. 
  • Periyodik bakımları zamanında yapılan radyant ısıtıcılar, uzun yıllar boyunca güvenli bir şekilde kullanılabilirler. 
  • Ergonomik yapıları gereği her mekana uyum sağlarlar. Böylece ısıtılacak olan mekanda dekorasyonu veya herhangi bir yapıyı engellemeden yüksek verim sunarlar.
  • Farklı sıcaklık ayarları ve bölgesel ısı değişikliği özellikleri vardır.  
  • Büyük alanları kısa süre içerisinde düşük enerji tüketerek ısıtırlar. Böylelikle kullanıcıya enerji tasarrufu sağlama imkanı sağlarlar.
  • Oldukça homojen bir ısı dağılımı yaratırlar. Mağazalardaki konfor düzeyinin arttırılmasında büyük rol oynarlar.

Daygas Açık Alan Isıtıcıları

DSR PREMIUM SERİSİ

DSR LCD SERİSİ

DSR ENDÜSTRİYEL SERİSİ

RADIUM BORU TİPİ SERİSİ

  

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun