Açık Alan Isıtma Sistemleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Açık Alan Isıtma Sistemleri

Anasayfa Blog Açık Alan Isıtma Sistemleri
17Eylül
.

Açık alan ısıtma (park, bahçe, pazar alanları, açık sergi ve toplantı mekanları) ısıtılacak yerlerin büyük ve hacimli bir mekan olmasından kaynaklı oldukça zor olabilmektedir. Radyant ısıtma sistemleri hem bölgesel hem de genel ısıtma yapabildiğinden gereksiz ısı kaybı ve enerji sarfiyatının önüne geçerek sizlere tasarruf imkanı sağlar. 

Açık alan radyant ısıtıcı ürünleri ileri teknolojik yöntemler kullanılarak üretilirler, radyant ısıtma sistemi ortamı ısıtmayıp ışıma yolu ile etki alanındaki insanları ve nesneleri ısıtırlar. 1 saniye kadar kısa bir süre içerisinde çevresine kuvvetli bir ısı yaymaya başlarlar. Bu tip açık alan ısıtma sistemleri konveksiyonel cihazlara nazaran yarı yarıya tasarruf saplarken ısı konforunu arttırırlar. 

Daygas açık alan ısıtma sistemleri ile siz değerli müşterilerimizin amacı doğrultusunda en uygun ürün seçimi yapılarak en yüksek performansı almanızı sağlarken aynı zamanda yüksek oranda enerji tasarrufu yapmanıza olanak tanır.

Açık Alan Isıtmasında Kullanılan Ürünlerimizi İncelemek İçin;

DSR ENDÜSTRİYEL SERİSİ

DSR PREMIUM SERİSİ

DSR LCD SERİSİ

RADIUM BORU TİPİ RADYANT SERİSİ

ÜRÜNLERİMİZ İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK VE ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN YARARLANMAK İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ

0850 532 9153

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun