Açık Alan Isıtma ve Radyant « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Açık Alan Isıtma ve Radyant

Anasayfa Blog Açık Alan Isıtma ve Radyant
15Haz
.

Açık alan ısıtma (park, bahçe, pazar alanları, açık sergi ve toplantı mekanları) ısıtılacak alanın ısı izolasyonunun olmaması nedeniyle oldukça zor olabilmektedir. Konvansiyonel ısıtıcılar ortam havasını ısıtmaya çalışır. Bundan dolayı konvansiyonel ısıtıcılar ile açık alan ısıtma sağlamak imkasızdır. Radyant ısıtıcılar ortam havasını değil, ortamdaki nesneleri ve insanları ısıtır. Bu nedenle kızılötesi ışınlar ile direk ısıtma sağlayabilir, hiç bir şekilde soğuk hava dalgalarından etkilenmez.

Açık alan radyant ısıtıcı ürünleri ileri teknolojik yöntemler kullanılarak üretilirler. Özel olarak tasarlanmış ve tamamen amaca uygun şekilde dizayn edilmişlerdir. Bu nedenle konvansiyonel ısıtıcılara göre açık alan ısıtma gibi büyük ve hacimli alanların ısıtılmasında daha etkin rol oynarlar.

Radyant ısıtıcıların açık alan ısıtma sistemlerinde kullanılmasının en büyük nedenlerinden biri yüksek performans gösterirken düşük enerji tüketmesidir. Büyük alanları ısıtmak epey maliyetli olabilir. Fakat radyant ısıtıcılar büyük ve hacimli alanları minimum enerji tüketerek ısıtacak şekilde geliştirilmiştir.

Daygas açık alan ısıtma sistemleri ile siz değerli müşterilerimizin amacı doğrultusunda en uygun ürün seçimi yapılarak en yüksek performansı almanızı sağlarken aynı zamanda yüksek oranda enerji tasarrufu yapmanıza olanak tanıyoruz.

Açık Alan Isıtma Sistemlerinde Kullanılan Daygas Radyant Cihazları

  1. DSR Endüstriyel Radyant Serisi
  2. DSR Premium Radyant Serisi
  3. DSR LCD Serisi
  4. Radium Boru Tipi Radyant Serisi

Ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak ve ücretsiz keşif hizmetimizden faydanlanmak için bizi arayabilirsiniz. 0850 532 9153

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun