Açık Mekan Isıtma « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Açık Mekan Isıtma

Anasayfa Blog Açık Mekan Isıtma
19Haz
.

Açık Mekan Isıtma

Daygas radyant ısıtıcılar açık ve kapalı farklı her alan için optimum ısıtma sağlar. Kafelerin, restoranların ve endüstriyel alanların açık bölgelerinde rahatlıkla kullanılabilir. Açık mekan ısıtma gibi ısıtılması en zor alanları hızlı ve ekonomik olarak ısıtırlar. Daygas radyant ürünlerinin performanslarının yüksek olmasının sebebi, ürünlerin her ortam için özel olarak tasarlanması ve bu ürünlerin en kaliteli malzemelerden üretilmiş olmasıdır. 

Eski tip konvansiyonel ısıtıcılar ile açık veya büyük ve yüksek tavanlı mekanları ısıtmak hem çok zor hem de çok masraflıdır. Konvansiyonel ısıtıcıların açık mekan ısıtmada kullanılmamasının sebebi ortamdaki havayı ısıtmaya çalışmalarıdır. Bundan dolayı en ufak bir soğuk hava dalgası ile ısı çabası boşa gider. Dolayısıyla boşa enerji sarfedilmiş olur. Radyant ısıtıcılar ise güneşin dünyayı ısıtma prensibi ile çalışır. Yani infrared ışınlar ile ortamdaki cisimleri ve insanları ısıtır. Böylece soğuk hava dalgasından absorbe edilmez. Açık alanlarda, ısı izolasyonunun tam olmadığı büyük mekanlarda düşük yakıt kullanarak konforlu ısıtma sağlarlar. 

Açık mekan ısıtma gibi alanlarda kullanılan tüm ürünlerimiz 1. sınıf CE belgeli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Montaj süreleri çok kısa ve bakım maliyetleri oldukça düşüktür. Bakımları zamanında yapılan cihazlarımız uzun seneler boyunca sağlıklı bir şekilde ısıtma sağlarlar. Açık mekan ısıtma sistemlerinde kullanılan radyant ısıtıcılarımız ani hava değişikliklerinden etkilenmez, renkleri solmaz ve aşırı rüzgarlarda montaj yerlerinden oynamaz. 

Açık Mekan Isıtma Sistemlerinde Kullanılan Radyant Cihazlarımız

DSR Premium Seramik Radyant Serisi

Daygas Dsr Premium radyant ısıtıcı serisi özel tasarlanmış seramik plakaları sayesinde düşük enerji tüketimiyle yüksek performans sergilemesinden dolayı diğer seramik radyant ürünlerine karşı üstünlük sağlamaktadır. Dsr Premium gibi seramik radyant ısıtıcı serilerimizde yanma seramik plakaların üzerinde gerçekleşir. Gerçekleşen bu yanma sonucunda oluşan ışınlar önünde hiçbir engel olmadığından direkt olarak ısıtılacak olan bölgeye iletilir. En hızlı ısıtma kapasitesine sahip cihazlardır. A tipi gaz yakıcı cihaz kategorisinde olduğundan herhangi bir baca sistemine gerek duymaz. 

DSR LCD Seramik Radyant Serisi

Şık tasarımlı DSR Lcd seramik radyant ısıtıcı, kolay kullanımı ve ekonomik olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Özel tasarım dış yüzeyile her mekana uyum sağlar. Diğer tüm ürünlerimizde olduğu gibi 1. sınıf CE belgeli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Özellikle cafe ve restoranlarda sıklıkla kullanılan bu ürünümüz %100 yerli üretim olup, her bir detayı özenle dizayn edilerek üretilmiştir. 

DSR Endüstriyel Seramik Radyant Serisi

Endüstriyel alanlarda kullanımı oldukça yaygınlaşan ürünümüz DSR endüstriyel serisi ile büyük mekanlara ekonomik ısıtma çözümleri sunuyoruz. Büyük ve hacimli mekanları termal efekti sayesinde hızlıca ısıtan DSR endüstriyel serisi düşük enerji tüketimi ile sizlere tasarruf imkanı sağlamakta. Kendi üretimimiz olan Daygas marka seramik taşları sayesinde arttırılmış ısı verimi sunan DSR endüstriyel serisi, seramik taşların önünde bulunan titanyum alaşımlı özel teli sayesinde arttırılmış infrared verimliliği sunmakta. Fabrika ısıtma sistemleri genelinde oldukça yaygın olan DSR endsütriyel serisi yüksek güvenlikli olup, emniyetli gaz valf sistemine sahiptir. Bölgesel ısı kontrolü imkanı ile fabrika ısıtma sisteminde farklı alanlara farklı sıcaklık dereceleri sağlayabilirsiniz. DSR endüstriyel serisi uzaktan kumanda ile kontrol edilebildiğinden oldukça kolay bir kullanım sağlar.

Radium Boru Tipi Serisi

Daygas Radium boru tipi radyant ısıtıcılar, yüksek tavanlı geniş hacimli mekanları ısıtmak için tasarlanmış modern cihazlardır. Radium boru tipi radyant ısıtıcı radyant tüplerinin içerisindeki hava - gaz karışımının yanması ile elde edilen ısı enerjisinin parabolik tasarımlı alüminyum reflektörler sayesinde ısıtılmak istenen bölgeye yansıtarak ortamı ısıtır. Radium boru tipi radyant ısıtıcı havayı ısıtmadan insanları ve cisimleri ısıtır. Ve soğuk hava sirkülasyonunda etkilenmez. Bu sayede ısınmada optimum konfor sağlarken, ekstra enerji harcamadığından oldukça düşük enerji kullanarak tasarruf yapmanıza olanak sağlar. 

DSR PREMIUM SERAMİK RADYANT SERİSİ

DSR LCD SERİSİ

DSR ENDÜSTRİYEL SERİSİ

RADIUM BORU TİPİ RADYANT SERİSİ

ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK VE ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN FAYDALANMAK İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ. 

0850 532 91 53

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun