Borulu Radyant Isıtıcı « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Borulu Radyant Isıtıcı

Anasayfa Blog Borulu Radyant Isıtıcı
26Ara
.

Borulu Radyant Isıtıcı

Borulu radyant ısıtıcı yüksek tavanlı ve geniş hacimli mekanları ısıtmak için en uygun ürünlerden biridir. Genelde 4 ana bölümden oluşur. Yakıcı, radyant boru, reflektör ve fan. Daygas olarak borulu radyant ısıtı genelinde çığır açan Radium Boru Tipi Radyant cihazını geliştirdik. Radium, radyant tüplerinin içerisindeki  hava-gaz karışımının yanması ile eısı elde eder. Bu ısı enerjisi ısıtılmak istenen bölgeye parabolik reflektörler sayesinde yansıtılır. Böylece ortamda ısı sağlanmış olur. Radium boru tipi radyant serisi havayı ısıtmadan ortamdaki insanları ve cisimleri ısıtır. Bu sayede ısınmada konfor sağlar. 

Radium Borulu Radyant Isıtıcı Isı Dağılımı

Radium boru tipi radyant ısıtılacak olan bölgeyi tavandan tabana doğru ısıtır. Radium havayı ısıtmadan ortamki insanları ve cisimleri ısıttığından herhangi bir hava sirkülasyonundan etkilenmez. Böylece hava tarafından absorbe edilmez ve gereksiz yakıt harcaması yapmaz. Bu açıdan bakıldığında Radium serisi açık ve yarı açık alanlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 

Borulu radyant ısıtıcıların şuan içinde bulunduğumuz pandemi döneminde belki de en büyük avantajı hava hareketi sağlamamasıdır. Böylelikle ortamda bulunan tozlar havaya karışmaz, bu yolla bulaşabilecek hastalıkların riski ortadan kaldırılmış olur. Aynı zamanda borulu radyant ısıtıcılar atık gazı ortam dışına verir.  Böylece herhangi bir zararlı gaz solunmaz. Daygas atık gazların ortam dışına verilmesinden ötürü doğaya verilebilecek zararları düşünmüştür. Bu yüzden Radium borulu radyant ısıtıcıyı düşük emisyon sağlayacak şekilde geliştirmiştir. 

Borulu Radyant Isıtıcılarda Radyant Borunun Önemi

Brulörde birleşen hava-yakıt karışımının çakmaklama sonucu oluşturduğu alev, borunun içinde ilerlerleyerek baca gazına dönüşür ve atık gaz bacadan dışarı atılır. Bu süreçte borunun içinde gazın yanması sonucu açığa çıkan enerji boruya iletilir. Borunun iç kısmından almış olduğu enerjiyi, dış yüzey alanından bulunduğu ortama ışınım yolu ile atmasıyla ısıtma sağlanmaktadır. Dolayısıyla bütün bu süreçlerde gerçekleşen ısı transferi ve ışınım kabiliyetinin maksimum düzeyde olabilmesi radyant borusunun kalitesi ve uygunluğu ile doğrudan alakalıdır.

Boru Tipi Radyant Isıtıcılarımız

Radium U Tipi Borulu Radyant

Radium I Tipi Borulu Radyant

 

 

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun