Borulu Tip Radyant « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Borulu Tip Radyant

Anasayfa Blog Borulu Tip Radyant
09Ağu
.

Borulu tip radyant genellikle yüksek tavanlı ve geniş hacimli mekanları ısıtmak için üretilmiştir.  Yakıcı, radyant boru, reflektör ve fan bölümlerinden oluşurlar. Daygas olarak borulu radyant ısıtıcıların genelinde çığır açan Radium Boru Tipi Radyant cihazını geliştirdik. Radium, radyant tüplerinin içerisindeki  hava-gaz karışımının yanması ile ısı elde eder. Elde ettiği bu ısı enerjisini ısıtılmak istenen bölgeye parabolik reflektörler sayesinde doğrudan yansıtır. Böylece herhangi bir ısı kaybı yaşanmadan ortama direkt olarak aktarılır. Radium boru tipi radyant serisi havayı ısıtmadan ortamdaki insanları ve cisimleri ısıtır. Bu sayede ısınmada optimum konfor sağlar. 

Borulu Tip Radyant Avantajları

Borulu tip radyant ısıtıcıların şuan içinde bulunduğumuz pandemi döneminde belki de en büyük avantajı hava hareketi sağlamamasıdır. Dolayısıyla  ortamda bulunan tozlar havaya karışmaz, bu yolla bulaşabilecek hastalıkların riski ortadan kaldırılmış olur. Borulu tip radyant ısıtıcıların bir diğer avantajı da sessiz çalışmasıdır. Ortamda gürültü kirliliği yaratmadan son derece yüksek konforla ortamı ısıtır. Boru tipi radyant ısıtıcılar hava tarafından absorbe edilmez, güneşin dünyayı ısıtması prensibine dayanarak cisimleri ve insanları ısıtır. Böylece açık alanlarda ve çok geniş ve yüksek tavanlı alanlarda rahatlıkla kullanılır.  Aynı zamanda borulu radyant ısıtıcılar atık gazı ortam dışına verir.  Böylece herhangi bir zararlı gaz solunmaz. Daygas atık gazların ortam dışına verilmesinden ötürü doğaya verilebilecek zararları düşünmüştür. Bu yüzden Radium borulu radyant ısıtıcıyı düşük emisyon sağlayacak şekilde geliştirmiştir. Radium boru tipi radyant çok düşük enerji tüketimine sahiptir. Sizlere konforlu ısının keyfini yaşatırken bir yandan da tasarruf yapma olanağı sağlar. Yüksek ve hacimli alanlarınızı Radium sayesinde hem hızlı hem de ekonomik bir şekilde ısıtabilirsiniz. 

Radium Borulu Tip Radyant Isıtıcı Isı Dağılımı

Radium boru tipi radyant ısıtılacak olan bölgeyi tavandan tabana doğru ısıtır. Daygas Radium havayı ısıtmadan ortamdaki insanları ve cisimleri ısıttığından herhangi bir hava sirkülasyonundan etkilenmez. Böylece hava tarafından absorbe edilmez ve gereksiz yakıt harcaması yapmaz. Bu açıdan bakıldığında Radium serisi açık ve yarı açık alanlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 

Radium Boru Tipi Radyant Isıtıcılarımızı İncelemek İçin;

Radium Boru Tipi Radyant Serisi

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun