Cafe Isıtma Sistemleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Cafe Isıtma Sistemleri

Anasayfa Blog Cafe Isıtma Sistemleri
09Ekim
.

Cafe ve restaurant gibi alanlar insanların günlük hayatları içerisinde dinlenmek ve keyifli vakit geçirebilmek adına tercih ettikleri ilk mekanlardandır. Dolayısıyla bu alanların son derece konforlu olmaları gerekir. Cafe & restaurant ve bu gibi mekanların açık alanlarında sağlanan konforu etkileyen en büyük etken ise ısıtma sistemleridir. İnsanların uzunca vakit geçirebilmesi ve geçirdikleri vakitten keyif alabilmesi mevsimsel şartlara uygun optimum ısının sağlanmasından geçmektedir. 

Cafe ve restaurantlar çıkış - giriş sayısının fazla olmasından dolayı kapıların sürekli açılıp kapanarak ısı izolasyonunun tam sağlanamadığı alanlardır. Bu nedenle doğru ısıtıcı seçimi oldukça önemlidir. Özellikle bu mekanlarda yer alan açık ve yarı açık alanlarda kullanılacak ısıtıcının doğru olarak seçilmesi hem yatırım ve enerji maliyetlerini etkileyecek hem de performansını arttıracaktır. 

Cafe ısıtma sistemleri genelinde son zamanlarda radyant ısıtıcılar oldukça fazla kullanılmaktadır. Bunun en büyük nedenlerinden biri ortam ısısını yükseltmeye yönelik ısıtıcıların aksine infrared ışınımlar ile cisim ve insanları direkt olarak ısıtmasıdır.  Bu sayede ısı izolasyonunun tam olmadığı ve açık alanlarda yüksek performans gösteren radyant ısıtıcılar, bu özellikleri ile cafe ısıtma sistemleri genelinde oldukça fazla yaygınlaşmıştır. 

Cafe Isıtma Sistemlerinde Kullanılan Daygas Radyant Isıtıcılar

1) Daygas DSR Seramik Radyant Serisi

Daygas DSR serisinin LCD ve Premium modelleri cafe ve restaurantlarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu cihazlarda yanma cihaz üzerindeki seramik plakalarda oluşmaktadır. Seramik plakalarda oluşan bu yanma ile infrared ışınlar ortaya çıkmaktadır. Önünde hiçbir engel bulunmadığından bu ışınlar direkt olarak ısıtlmak istenen ortama aktarılmaktadır. Cafe ısıtma sistemleri genelinde kullanılan radyant ısıtıcıların arasında en hızlı ısıtma kapasitesine sahip cihaz modelleridir. DSR LCD ve DSR Premium modelleri A tipi gaz yakıcı cihaz kategorisindedir. Bundan dolayı herhangi bir baca sistemine ihtiyaç duymaz. İhtiyacı olan oksijeni ortamdan alarak, salınımını yaptığı düşük orandaki karbondioksiti ortama geri verir. 

DSR LCD ve DSR Premium modelleri tavan seviyesinin yeterli yükseklikte olduğu açık ve kapalı tüm alanlarda kolaylıkla kullanılabilir. Uzaktan kumanda ile kontrol ve termostatlara olan uyumlulukları ile kolay bir kullanım sunan Daygas seramik radyant ısıtıcılar, oldukça düşük enerji tüketimine sahiptirler. Ayrıca bakım maliyetleri oldukça düşüktür. Böylece oldukça fazla oranda tasarruf sağlamanıza olanak sağlarlar. 

2) Radium Boru Tipi Radyant Serisi

Radium boru tipi radyant serisi zorlu alanları ısıtma için üretilmiş modern cihazlardır. Yanma cihaz içerisindeki brulörde oluşur ve oluşan yanma ile ortaya çıkan ısı titanyum alaşımlı radyant borularını ısıtır. Üzerinde bulunan reflektör sayesinde ısı ısıtılmak istenen ortama iletilir. B tipi gaz yakıcı cihaz kategorisinde olduğundan bir baca sistemine ihtiyaç duyar. Ancak oldukça düşük emisyon oranına sahiptir. Minimum atık salınımı yaparak doğayı korur. Radium boru tipi serisi cafe ve restaurantların açık ve ısı izolasyonunun tam olmadığı alanlarında oldukça etkili bir şekilde kullanılabilir. Düşük enerji tüketimli olduğundan oldukça fazla oranda tasarruf etmenize olanak sağlar. Periyodik bakımları zamanında yapılan radium boru tipi radyant serisi uzun yıllar boyunca güvenilir bir şekilde kullanılabilir. 

Radium boru tipi radyant serisi, açık - yarı açık tavan yüksekliğine sahip her alanda kullanılabilmektedir. 

3) Lodos Sıcak Hava Üreteci Serisi

Lodos sıcak hava üreteci serisinde yanma cihaz içerisinde oluşur. Serpatinler içerisinde oluşan yanma bir aksiyel fan ile ortama verilmektedir. B tipi gaz yakıcı kategorisinde yer alan Lodos, bir baca sistemine ihtiyaç duymaktadır. Ortam ısısını yükseltmeye odaklı bir cihaz olduğundan cafe ve restoranların ısı izolasyonunun tam olduğu, kapalı alanlarında kullanılmalıdır. Fanlı bir ısıtma sistemine sahip olmasına rağmen sessiz çalışır. Ortamda herhangi bir gürültü kirliliğine neden olmaz. Özel tasarım kazan yapısı sayesinde yüksek verim ve düşük enerji tüketimine sahiptir. 

Tavan yüksekliğinin 5 metreden fazla olmadığı ve ısı izolasyonunun tam olduğıu her alanda rahatlıkla kullanılabilir. 

ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK VE ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN YARARLANMAK İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ.

0850 532 9153

 

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun