Cafe Isıtma Sistemlerinde Kullanılan Ürünler « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Cafe Isıtma Sistemlerinde Kullanılan Ürünler

Anasayfa Blog Cafe Isıtma Sistemlerinde Kullanılan Ürünler
27Şub
.

Cafeler ve restaurantlar insanların birlikte vakit geçirdiği, keyifli bir ortam yaratan mekanlardır. Cafe ve restaurantları keyifli bir hale getirebilmenin en önemli faktörü ortamın ideal ısıda tutulmasıdır.

Cafe ve restaurant ısıtma sistemleri denince akla ilk olarak radyant ısıtıcıların gelmesi gerekmektedir. Çünkü radyant ısıtıcılar cafe ısıtma sistemleri olarak kullanılabilecek en ideal ısıtıcılardır. Cafe ısıtma sistemlerinde radyant ısıtıcıların kullanılmasının bir çok sebebi vardır. Bunlardan en önemlisi ekonomik olmasıdır. Radyant ısıtıcılar düşük enerji tükettiğinden işletmeciler tarafından kolaylıkla tercih edilebilir.

Daygas Radyant siz değerli müşterilerimize cafe ısıtma sistemleri için bir çok farklı model ve cihaz  üretmektedir. Bunlara bakacak olursak;

*Lodos Sıcak Hava Üreteci: Sessiz çalışan lodos sıcak hava üreteci cafe ve restaurantların kapalı alanlarında tavan yüksekliği 5 metreyi geçmeyen mekanlarda kullanılabilir. Özel tasarım kazan yapısı sayesinde arttırılmıs ısı verimi sağlar. Özel kazanı yüksek ısıya dayanıklıdır. Lodos sıcak hava üreteci şık tasarımıyla mekanınızın tasarımı ve dizaynına uyum sağlar. Lodos sıcak hava üreteci düşük enerji tüketimi ve yüksek verimi sayesinde siz değerli müşterilerimizin faturalarını hafifletir. 

*DSR Premium Serisi ve DSR LCD Serisi: Cafe ısıtma sistemlerinde sıklıkla kullanılan seramik ve lcd radyant ısıtıcılar güneş ışığının ısıtma prensibine dayanarak LNG veya LPG den elde ettiği enerjiyi özel tasarlanmış olan seramik plakaların üzerinde yanmasını sağlayarak elektromanyetik ışınım oluşmasını sağlayan yüksek verimli ısıtma teknolojisidir. Bu ısıtıcılar özel tasarım kaplamaları sayesinde korozyona dayanıklıdır. Enerji tüketimi çok az olduğu için tasarruf yapmanıza olanak sağlar. Şık tasarımları ve farklı renk seçenekleri ile mekanınızın şıklığına şıklık katarlar. 

*Radium Boru Tipi Radyant Isıtıcı: Cafe ısıtma sistemlerinde kullanılan, yüksek tavanlı mekanlarda tercih edilmesi gereken ısıtıcı tipidir. Radium boru tipi ısıtıcılar bölgesel farklı ısı sunabilir ve düşük enerji tüketirler. Cafe ısıtma sistemlerinde kullanılan radium boru tipi radyant ısıtıcıların ısıtma tüpleri yüksek ısıya ve korozyona dayanıklı yapıları sayesinde uzun dönemler boyunca kullanıma uygundur. 

Daygas ısı sistemleri olarak sizlere sunduğumuz cafe ısıtma sistemleri ürünlerinin tümü CE belgeli olup 1. sınıf kaliteye sahip özel olarak üretilmiş ürünlerdir.

 
Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun