Daygas Elektrikli Isıtıcı - Isıtmada Pratik Çözüm « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Daygas Elektrikli Isıtıcı - Isıtmada Pratik Çözüm

Anasayfa Blog Daygas Elektrikli Isıtıcı - Isıtmada Pratik Çözüm
29Şub
.

Elektrikli ısıtıcılar, konutlar ve konuş dışı alanlarda kullanılan pratik bir ısıtma çözümüdür. Elektrikli ısıtıcılar gücü ve özelliklerinin farklılıklarına göre birden fazla alanda rahatlıkla kullanılmaktadır. Özellikle doğalgaz kullanımının uygun olmadığı alanlarda etkili ısıtma çözümü sunarlar. 

Daygas elektrikli ısıtıcı modelleri ise özellikle konut dışı alanlarda oldukça fazla tercih edilmektedirler. Farklı modellerde ve güç kapasitelerinde üretildiklerinden dolayı farklı bir çok avantaja sahiptirler. Daygas Solis elektrikli ısıtıcılar, pratik ve çözüm odaklı yapıları sayesinde de kullanıcılara hızlı ve etkili ısıtma çözümü sağlarlar. Peki Daygas elektrikli ısıtıcıların diğer özellikleri ve sunduğu avantajlar nelerdir? Gelin hızlıca göz atalım...

Daygas Solis Elektrikli Isıtıcıların Özellikleri

  • Daygas Solis elektrikli ısıtıcı modelleri, IP67 sınıfı korumaya sahiptirler. Bu özellikleri sayesinde toz ve suya karşı dayanıklıdırlar. Nem ve farklı elementlere karşı dayanıklı olan Daygas elektrikli ısıtıcılar, dış alanlarda kullanılmaya müsaitlerdir. 
  • Parobilik yansıtıcılar ile donatılmışlardır. Bu özel yansıtıcılar, infrared ışınları daha fazla alana yayarlar. Böylece daha az ısıtıcı ile daha fazla alan ısıtılmış olur. 
  • Oldukça düşük elektrik tüketimine sahiptirler. Böylece işletmelere yönelik ısıtmalarda büyük oranda tasarruf sağlar. 
  • Kumandalı ve kumandasız seçenekler ile üretilmektedirler. Böylece ihtiyaçlarınıza uygun olarak dilerseniz kumandalı modeli dilerseniz de kumandasız modeli tercih edebilirsiniz. 
  • Farklı renk seçeneklerine sahip Daygas Solis elektrikli ısıtıcılar, kafe ve restoran gibi mekanların iç ve dış mimarisine ayak uydururlar. Böylece görüntü kirliliğine neden olmadan şık bir tasarım sunarlar. 

Daygas Solis Elektrikli Isıtıcı Modellerinin Kullanım Alanları

Daygas Solis elektrikli ısıtıcı modelleri, genellikle konut dışı alanlarda kullanılmak üzere üretilmişlerdir. İşte Daygas Solis'in kullanım alanlar:

  1. Kafeler
  2. Restoranlar
  3. Kış Bahçeleri
  4. Teraslar
  5. Hangarlar
  6. Depolar
  7. Kümesler
  8. Atölyeler 

Daygas ısıtıcı modelleri ile daha fazla bilgi almak ve ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz. 

0850 532 91 53

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun