Daygas Kontrol Panelleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Daygas Kontrol Panelleri

Anasayfa Blog Daygas Kontrol Panelleri
26Haz
.

Daygas radyant cihazları kullanım kolaylığı ve konforlu ısıtma sağlaması dolayısıyla çok fazla tercih edilmektedir. Bu konforu ve kullanım kolaylığını sağlayan ve arttıran kontrol panelleri sizlere birden çok avantaj sunmaktadır. 

Kontrol Panosu

Kontrol panelleri cihazlarımızın arasında yer alan kontrol panosu kullanım kolaylığını ileri boyuta taşımaktadır. İstediğiniz mesai günlerinde ve istediğiniz saat aralıklarında cihazları açıp kapatma komutundan, işletmenin kapalı olduğu zamanlarda donma koruma amacıyla belirlenmiş olduğu ısı değeri aralığında, ortamın sıcak kalmasını sağlamasına kadar bir çok komut sayesinde işleriniz kolaylaşacak.

KONTROL PANOSU ÖZELLİKLERİ

  • 128 x 64 grafik LCD ekran
  • Otomatik ve manuel kontrol Bilgisayar ile haberleşme portu
  • Harici ısı sensörü bağlanabilme özelliği
  • Birbirinden bağımsız 8 bölge ve toplam 32 cihaz kontrol edebilme imkanı
  • 7 gün 24 saat programlanabilme özelliği
  • Isı koruma modu
  • Donma koruma özelliği
  • Şifreli koruma

Dijital Oda Termostatı

Bir diğer kontrol panelleri modelimizden olan dijital oda termostatı ile cihazlarınız programladığınız ısı değerine yaklaştığında hava koşullarına göre cihazın modülasyon değerini düşürür. Böylece daha fazla yakıt tasarrufu sağlar. Ortam istenilen ısı değerine geldiğinde cihaz otomatik olarak kapanır ve daha sonra istenilen ısı değerinin altına düştüğünde cihaz otomatik olarak ortama en uygun sıcaklık kademisinde devreye girerek yeniden çalışmaya başlar.

DİJİTAL ODA TERMOSTATI ÖZELLİKLERİ

  • Donma koruma modu
  • Cihaz üzerinden ısı ayarlama
  • Modülasyonlu kontrol imkan

Analog Oda Termostatı

Daygas analog oda termostatı ayarlamış olduğunuz ısıl değerine yaklaştığında cihazınızın çalışmasını durdurarak fazla yakıt sarfiatının önüne geçen ısı değerine geldiğinde cihaz otomatik olarak kapanır ve daha sonra istenilen ısı değerinin altına düştüğünde cihaz otomatik olarak maksimum kademede devreye girerek yeniden çalışmaya başlar.

Uzaktan Kumanda

Daygas uzaktan kumandalar, üzerinde 3 adet düğmesi bulunan ve kolay fonksiyonlara sahip basit kullanım sunan kontrol cihazlarıdır. Daygas uzaktan kumanda sayesinde cihazın açma-kapama, ısı ayarı yükseltme-düşürme ve sıfırlama gibi bütün foksiyonlar kolayca kontrol edilebilir. Tek kumanda ile bütün daygas ürünleri uzaktan kontrol edilebilir.

Kontrol Panellerini İncelemek İçin:

Kontrol Panosu

Uzaktan Kumanda

Dijital Oda Termostatı

Analog Oda Termostatı

 

 

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun