Daygas Radium Boru Tipi Radyant « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Daygas Radium Boru Tipi Radyant

Anasayfa Blog Daygas Radium Boru Tipi Radyant
04Ağu
.

Daygas Radium boru tipi radyant ısıtıcılar geniş hacimli ve yüksek tavanlı alanları ısıtma için özel olarak üretilmiş modern cihazlardır. Radyant tüplerinin içerisindeki hava gaz karışımının yanmasıyla ısı elde edilir. Bu elde edilen ısı enerjisi parabolik tasarımlı alüminyum reflektörler sayesinde ısıtılmak istenen ortama yansıtılır. Radium boru tipi radyant ısıtıcılarımız havayı ısıtmadan cisimleri ve insanları ısıtır. Böylece hava tarafından absorbe edilmez. Dolayısıyla ısı izolasyonunun tam olmadığı, büyük ve geniş alanlarda konforlu ısıtma sağlar.

Yüksek teknoloji ile üretilen modern boru tipi ısıtıcılarımızın tüm modellerinde 1. sınıf CE belgeli malzemeler kullanılmıştır. Tamamen sessiz çalışarak gürültü kirliliğine neden olmaz. Yüksek güvenlikli emniyetli gaz valf  sistemi sayesinde güvenli ısıtma sağlar. Tasarımı ergonomiktir, böylece farklı mimarilere uyum sağlar. Şık dizaynı ve tavana yakın montajı sayesinde görüntü kirliliği yaratmaz. 

Oldukça düşük enerji tüketimine sahip boru tipi radyant ısıtıcı modellerimiz ile çok büyük oranda enerjş tasarrufu sağlayabilirsiniz. B tipi gaz yakıcı prensibine dayalı olarak çalıştığından bir baca sistemine ihtiyaç duyar. Son derece düşük emisyon oranı ile minimum atık bırakır. Böylece çevre kirliliğine neden olmaz, doğayı korur. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebildiğinden olduça kolay bir kullanım sunar. Bölgesel ısı kontrol imkanı ile farklı bölgelerde farklı ısı dereceleri elde edebilirsiniz. 

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun