Daygas Radyant Isıtıcılar « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Daygas Radyant Isıtıcılar

Anasayfa Blog Daygas Radyant Isıtıcılar
04Tem
.

Daygas radyant ısıtma sistemleri güneş ışığının ısıtma prensibine dayanarak NG veya LPG den elde ettiği enerjiyi özel tasarlanmış yanma yüzeyleri üzerinde ısı enerjisine çeviren ve bu enerjiyi radyant ışınım yolu ile istenilen ortama taşıyan yüksek verimli ısıtma teknolojisidir.

Daygas Radyant ısıtma sistemleri NG veya LPG den elde ettiği enerjiyi bulunduğu ortama en hızlı şekilde iletir ve en geniş ışınım oluşturma kabiliyetine sahiptir. Özel tasarlanmış yanma yüzeyi sayesinde yüksek verim ve düşük enerji tüketimine sahip olmasıyla diğer radyant ürünleri ile karşılaştırıldığında üstünlük sağlamaktadır. Kurulumu ve kullanımı basit olup maliyetleri düşürür. Boyutları ve ergonomik tasarımları sayesinde kullanım alanlarının mimari yapılarına uyumludurlar.

Daygas radyant ısı sistemleri kafelerde, restorantlarda, kış bahçelerinde fabrikalarda, depolarda, antrepolarda, spor salonları ve stadyumlarda, ibadethanelerde ve tamamı açık, yarı açık veya yeterince havalandırılmış kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Daygas Radyant ısıtma sistemleri manuel, uzaktan kumanda ile veya diğer daygas kontrol üniteleri ile kontrol edilebilir. Kademesiz, 2 kademeli ve 5 kademeli olarak üretilebilmektedir. Tek kumanda ile tüm daygas ısıtma ürünlerini kontrol edebilirsiniz. Daygas markalı tüm ürünlerde birinci sınıf CE belgeli malzemeler kullanılmaktadır. Ürünlerin metal aksamları korozyona karşı dayanıklı olup, deniz kenarlarında ve rutubetli ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Radyant ısıtıcıların rakiplerinden önde olmasının en büyük sebebi, borulardan çıkan ısı ışınlarının %99’unu direkt olarak cisimlere yönlendirmesi ve bu sayede daha verimli ve yoğun bir şekilde ısıtma gerçekleştirmesidir. 

 

 

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun