Daygas Radyant Isıtma Sistemleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Daygas Radyant Isıtma Sistemleri

Anasayfa Blog Daygas Radyant Isıtma Sistemleri
16May
.

Daygas radyant ısıtma sistemleri genel olarak güneşim dünyayı ısıtması prensibine benzer. Daygas radyant ısıtma cihazları NG veya LPG'den elde ettiği enerjiyi özel tasarlanmış farklı yanma yüzeyleri üzerinde ısı enerjisine çevirir. Bu yüzeylerde oluşan enerji radyant ışınım yolu ile istenilen ortama yüksek verimlilik ile aktarılmış olur. 

Daygas radyant ısıtma cihazları NG veya LPG'den elde ettiği enerjiyi bulunduğumu ortama çok hızlı bir şekilde iletir. Bu cihazlar en geniş ışınım oluşturma kabiliyetibe sahip cihazlardır. Özel tasarlanmıl yanma yüzeyleri sayesinde yüksek performans ve düşük enerji tüketimini bir araya getirir. Dolayısıyla diğer radyant ürünleriyle karşılaştırıldığında daha üstün hale gelir. Kurulumları ve kullanımları oldukça basittir ve bakım maliyetleri çok düşüktür. Daygas radyant ısıtma cihazları boyutları ve ergonomil yapıları sayesinde kullanım alanlarının mimari yapılarına uyum sağlarlar. 

Daygas radyant ısıtma sistemleri kafelerde, restoranlarda, fabrikalarda, depolarda ve daha birçok alanda kullanılmaktadır. Kısacası hem konfor hem de endüstriyel amaçlı kullanıma uygun birçok farklı model ve cihaz bulunmaktadır. Manuel, uzaktan kumandalı veya diğer Daygas kontrol üniteleri ile kolayca kontrol edilebilir. Tek kumanda ile tüm Daygas radyant cihazlarını kontrol edebilirsiniz.

Daygas markalı tüm ürünlerde 1. sınıf CE belgeli malzemeler kullanılmaktadır. Ürünlerin metal aksamları korozyona karşı dayanıklıdır. Böylece deniz kenarlarında ve rutubetli ortamlarda rahatlıkla kullanılanilir. 

 

voxoweb dijital pazarlama & web tasarım ajansı

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun