Daygas Seramik Endüstriyel Radyant Isıtıcı Özellikleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Daygas Seramik Endüstriyel Radyant Isıtıcı Özellikleri

Anasayfa Blog Daygas Seramik Endüstriyel Radyant Isıtıcı Özellikleri
08Haz
.

DSR Endüstriyel radyant ısıtıcı serisi Daygas marka seramik plakaları sayesinde attırılmış yüzey ısısı ve parlaklığına sahiptir. Yüzey ısısının yüksek olması doğru yanma ve atık gaz salınımının az olması demektir. Yakıtın atık olarak atılması yerine ısı enerjisine dönüşür. Böylece daha az enerji kullanılarak daha yüksek performans sağlanabilir. Seramik taşların parlaklığının yüksek olması, yüksek ısı iletkenliğine yani infrared ışımanın verimlilğinin artmasına sebep olur. Endüstriyel radyant ısıtıcı modellerimizin seramik taşlarında, pişirmede kullanılan taşlarda olduğu gibi kırılma ve deforme olma gibi bir durum söz konusu olmaz. Dolayısıyla uzun yıllar sağlıklı bir ısıtma elde edebilirsiniz.

Yakıt tüketimi oldukça düşüktür. Büyük ve hacimli alanları ısıtmak için kullanılacak en düşük enerji tüketimine sahip ürünlerin başında gelir. Böylelikle enerji maliyetlerinizi düşürerek gönül rahatlığı ile ısıtma sağlayabilirsiniz. 

Ürünlerimizin hepsinde olduğu gibi DSR endüstriyel radyant ısıtıcı serimizin tüm modellerinde de 1. sınıf CE belgeli malzemeler kullanılmıştır. %100 yerli üretimdir. 

Çift bobinli gaz valf sistemi bulunmaktadır. Böylece oldukça güvenli bir ısıtma sağlamış olursunuz. Ayrıca içerisinde kullanılan kabloların tamamı yanmaz yüksek güvenlikli kablolardır. Uzaktan kumanda ile kontrol imkanı vardır. Böylelikle oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Montajı ve kurulumu oldukça basit, ayrıca bakım maliyetleri çok düşüktür. Uzun yıllar boyu sağlıklı bir şekilde ekonomik bir ısıtma sağlamak istiyorsanız Daygas radyant ısıtıcıları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

DSR Seramik Endüstriyel Radyant Isıtıcı Modellerimizi İncelemek İçin;

DSR Seramik Endüstriyel Radyant Isıtıcı Serisi

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak için bizi arayabilirsiniz. 0850 532 91 53

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun