Daygas Seramik Radyant Isıtıcı Özellikleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Daygas Seramik Radyant Isıtıcı Özellikleri

Anasayfa Blog Daygas Seramik Radyant Isıtıcı Özellikleri
13Haz
.

Daygas Seramik Radyant Isıtıcılar

Daygas seramik radyant ısıtıcı modellerimizde yanma cihazların üzerindeki seramik plakalarda oluşur. Bu plakaların önünde hiçbir engel bulunmaz ve elde edilen ışınlar doğrudan ısıtıcılacak ortama %100 verim ile aktarılır. Böylee düşük enerji kullanılarak yüksek performans elde edilir. Tüm seramik radyant  cihazlarımız 1. sınıf CE belgeli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. 

%100 yerli üretim olan seramik radyant cihazlarımız tamamen sessiz çalışır. Böylece gürültü kirliliği yaratmadan konforlu ısıtma sağlar. Seramik ısıtıcılarımız diğer radyant cihazlara oranla en hızlı ısıtma sağlayan ısıtıcılardır. Bölgesel ısıtma ve konfor amaçlı ısıtmada en bızlı tepkimeyi verdikleri için en çok tercih edilen cihazlar haline gelmişlerdir. 

A tipi gaz yakıcı kategoride olduklarından atık gaz için herhangim bir baca sistemine ihtiyaç duymazlar. Dolayısıyla montajı ve kurulumu oldukça basittir. Ergonomik ve şık dizayna sahip son teknoloji kullanılarak üretilen cihazlarımız her mekana ve mimariye uyum sağlamaktadırlar. Ayrıca son derece az yakıt tüketimi sayesinde tüm cihazlarımız sizlere enerji tasarrufu yapma imkanı sağlar.

Emniyetli gaz valf sistemine sahip olan seramik radyant ısıtıcılarımız ile güvenle ısıtma sağlayabilirsiniz. Endüstriyel ve cafe - restaurant kullanımına özel olarak iki ana kategoriye ayrılan cihazlarımızın birden çok farklı modeli bulunmaktadır.

Daygas Seramik Radyant Isıtıcı Modelleri

  • DSR LCDve DSR Premium Serisi Seramik Radyant Isıtıcılar

Dsr Premium Edition ve Dsr LCD serisi, cafe - restoran gibi konfor amaçlı ısıtma istenen alanlarda kolaylıkla kullanılır. Üzerlerindeki seperatör şapka sayesinde tavana daha yakın montaj imkanı sağlarlar. Çok hızlı çalışırlar ve bekleme süreleri yoktur. Böylece enerjiyi doğru kullanıp sizlere enerji tasarrufu imkanı sağlarlar. Hava tarafından absorbe edilmediklerinden dolayı açık alanlarda rahatlıkla kullanılabilirler. 

  • DSR Endüstriyel Serisi Seramik Radyant Isıtıcılar

Dsr Endüstriyel serisi ile tüm endüstriyel alanlarda güvenli ve ekonomik ısıtma sağlanır. Fabrikalarda üretim alanı kalitesini arttırmak için, hammaddelerin soğuk hava koşullarından etkilenip deforme olmaması için kullanılmaktadır. Dsr Endüstriyel serisi ile Isıtılması zor, ısı izolasyonunun olmadığı, büyük ve hacimli alanlar hızlı ve güvenli bir şekilde ısıtma sağlar. Büyük alanları çok az yakıt kullanarak ısıtır. Böylece üretim maliyetlerinizi düşürmenize olanak sağlar.

Daygas Seramik Radyant Isıtıcıların Özellikleri

  • Hava tarafından absrobe edilmezler
  • Büyük alanları hızlı ve kolayca ısıtırlar
  • Bölgesel ısıtıma sağlayabilirler
  • Şık tasarımı ile kullanılan mekana uyum sağlarlar
  • Konforlu ısıtma sağlarlar
  • Seramik radyant ısıtıcı oldukça homojen bir ısı yayar böylece tavan ile taban arasındaki fark çok azdır
  • Oldukça ekonomiktirler

Seramik Radyant Isıtıcılarımızı İncelemek İçin;

DSR Premium Serisi

DSR LCD Serisi

DSR Endüstriyel Serisi

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak için bizi arayabilirsiniz: 0850 532 91 53

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun