Daygas Seramik Radyant Isıtıcı « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Daygas Seramik Radyant Isıtıcı

Anasayfa Blog Daygas Seramik Radyant Isıtıcı
30Kas
.

Seramik Radyant Nedir?

Seramik radyant ısıtıcı yüksek yoğunlukluk radyant ısıtıcı sınıfına girer. Doğalgazlı seramik plakalı radyant ısıtıcılar yüksek yüzey sıcaklığına sahip cihazlardır. Seramik radyant ısıtıcılar endüstriyel olarak da üretilmektedir. Seramik radyant ısıtıcı modelleri açık ısıtma sistemine sahiptir. Fakat açık olması güvenli değildir anlamına gelmez. Açık ifadesi ısının yayılım şeklinden dolayı kullanılmaktadır. Daygas Seramik Radyant Isıtıcılar gibi üst düzey teknolojilerle üretilen önü açık seramik radyant ısıtıcılar büyük alanların kolayca ısıtılmasını sağlar.

Seramik Radyantların Çalışma Prensibi

Seramik radyant ısıtıcılarda yanma cihaz üzerindeki seramik plakalarda gerçekleşir. Gerçekleşen yanmanın önünde herhangi bir engel yoktur. Böylece yanmayla oluşan ışınlar doğrudan ısıtılıacak bölgeye yansıtılır. A tipi gaz yakıcı cihaz kategorisindedir. Dolayısıyla bir baca sistemine gerek duymaz. İhtiyacı olan oksijeni ortamdan alır, çok düşük miktardaki karbondioksiti ortama verir. Herhangi bir bekleme süresine ihtiyaç duymadan çalıştırıldığı anda ısı yaymaya başlar. 

Daygas Seramik Radyant Modelleri ve Kullanım Alanları

DSR Premium Seramik Radyant

Daygas Dsr Premium seramik radyant ısıtıcı serisi özel tasarlanmış seramik plakaları sayesinde düşük enerji tüketimiyle yüksek performans sergilemesinden dolayı farklı seramik radyant ürünlerine karşı üstünlük sağlamaktadır.  

DSR Premium Serisi Avantajları:  Kurulum, montaj ve bakım maliyetleri çok düşüktür. Ergonomik yapısı ve şık tasarımı sayesinde tüm mekanların mimari yapısına ayak uydurur. Herhangi bir baca sistemine gerek duymaz. Hava vertilasyonu yaratmadan ışınım ile ısıtma sağlar böylece hem ortamdaki toz taneciklerinin havaya karışmasını engeller hem de soğuk hava tarafından absorbe edilmez. Böylece açık ve yarı açık tüm alanlarda etkili ısıtma sağlar.

DSR Premium Serisi Kullanım Alanları

  • Cafe, restaurant ve kış bahçeleri.
  • İbadethaneler.
  • Mağazalar.
  • Yüksek tavanlı, açık, yarı açık tüm alanlarda.

DSR LCD Seramik Radyant

Şık tasarımlı DSR Lcd seramik radyant ısıtıcı, kolay kullanımı ve ekonomik olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Özel tasarım dış yüzeyile her mekana uyum sağlar. Diğer tüm ürünlerimizde olduğu gibi 1. sınıf CE belgeli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Özellikle cafe ve restoranlarda sıklıkla kullanılan DSR LCD seramik radyant  %100 yerli üretim olup, her bir detayı özenle dizayn edilerek üretilmiştir. 

DSR LCD Serisi Avantajları:  Ani ısı değişikliklerine dayanıklı özel tasarım dış aksamı sayesinde bütünlüğünü korur ve rengini kaybetmez.  Hızlı çalışır, bekleme süresine ihtiyacı yoktur. Özel tasarımlı yüksek ısıya dayanıklı camı sayesinde ısı aktarımı çok yüksektir. Üzerindeki özel seperatör şapka sayesinde ısı ileri atılır ve tavana daha yakın montaj imkanı sağlar. 1300 derece ısıya kadar dayanıklı farklı renk seçenekleri mevcuttur.

DSR LCD Serisi Kullanım Alanları: 

  • Cafe, restaurant ve kış bahçeleri.
  • Mağazalar.
  • Yüksek tavanlı, açık, yarı açık tüm alanlarda.

DSR Endüstriyel Seramik Radyant

Büyük ve hacimli mekanları termal efekti sayesinde hızlıca ısıtan DSR endüstriyel serisi düşük enerji tüketimi ile sizlere tasarruf imkanı sağlamakta. Daygas marka seramik taşları sayesinde arttırılmış ısı verimi sunan DSR endüstriyel serisi, seramik taşların önünde bulunan titanyum alaşımlı özel teli sayesinde arttırılmış infrared verimliliği sunmakta. Fabrika ısıtma sistemleri genelinde oldukça yaygın olan DSR endsütriyel serisi yüksek güvenlikli olup, emniyetli gaz valf sistemine sahiptir. Bölgesel ısı kontrolü imkanı ile fabrika ısıtma sisteminde farklı alanlara farklı sıcaklık dereceleri sağlayabilirsiniz.

DSR Endüstriyel Serisi Avantajları:  Uzaktan kumanda ve farklı kontrol panelleri ile kolay kontrol imkanı. Çift bobinli gaz valfi sayesinde oldukça yüksek güvenlikli çalışır. Özel üretim titanyum ızgaraları sayesinde yüksek verim sunar. Bölgesel ısı kontrolü.

DSR Endüstriyel Serisi Kullanım Alanları

  • Fabrikalar ve endüstriyel tesisler
  • Depolar ve antrepolar
  • Garajlar
  • Stadyumlar ve spor salonları
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun