Doğa Dostu Radyant Isıtıcılar « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Doğa Dostu Radyant Isıtıcılar

Anasayfa Blog Doğa Dostu Radyant Isıtıcılar
09Tem
.

Gereksiz enerji kullanımı ve bilinçsiz atık gaz salınımları ile doğamız yok olmakta. Bunun önüne geçebilmek, endüstriyel alanlarda yoğunlukla kullanılan ısıtıcıların doğaya verdiği zararı azaltmak amacıyla Daygas Isı Sistemleri olarak radyant ısıtıcılarımızı üretiyoruz. Ürettiğimiz radyant ısıtıcılar sadece endüstriyel alanlarda değil cafe ve restaurant gibi kış aylarında neredeyse günün her anı açık kalması gereken ısıtıcıların da üretimini yapmaktayız. 

Fazla elektrik tüketen ve performansının düşük olduğu eski tip konvansiyonel ısıtıcılar doğaya büyük zarar vermektedir. Doğa dostu radyant ısıtıcılar ise düşük enerji tüketimi ile yüksek performans göstermektedir. Bu da uzun süreli çalışmada hem doğanın korunmasına hem de sizlere enerji tasarrufu sağlama imkanı yaratır. 

Daygas doğa dostu radyant ısıtıcıların baca sistemine sahip olan modelleri ve baca sistemine sahip olmayan farklı modelleri bulunmaktadır. Baca sistemine sahip olan B tipi gaz yakıcı sınıfındaki radyant ısıtıcılarımız oldukça düşük emisyon oranına sahiptir. Böylece doğaya yok denecek kadar az atık salınımı yaparak çevre kirliliğinin önüne geçmektedir. Baca sistemine sahip olmayan ürünlerimiz ise ortama çok düşük oranda karbondioksit salınımı yapmaktadır. Bu salınım miktarının ise doğaya ve insanlara hiçbir zararı yoktur.

Dünyamızı daha bir geleceğe hazırlamak, çocuklarımıza daha yeşil bir yaşam sunmak için ürünlerimizin hepsini doğaya dost niteliklerde üretiyoruz. Ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgi ve ücretiz keşif hizmetimizden yararlanmak için bizi arayabilirsiniz. 

0850 532 9153

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun