Ekonomik Radyant Isıtıcılar « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Ekonomik Radyant Isıtıcılar

Anasayfa Blog Ekonomik Radyant Isıtıcılar
11Haz
.

Radyant Isıtıcılar ile Tasarruf Sağlayın

Radyant ısıtıcılar çalışma prensipleri doğrultusunda büyük ölçüde eneji tasarrufu sağlamaktadırlar. Ve bu yüzden hemen her alanda sıklıkla tercih edilmektedirler. Ekonomik radyant ısıtıcılar ateşlendiği anda ortama ısı yaymaları, özellikle seramik radyant ısıtıcılar ile boru tipi radyant ısıtıcıların soğuk hava tarafından absorbe edilmemeleri ve kapatılsa dahi ortamdaki sıcaklığın uzun süre kalması nedeniyle gereksiz enerji harcamazlar böylelikle hem enerji tasarrufu sağlar hem de doğayı gereksiz atık gaz salınımından korurlar. Boru tipi radyant ve seramik radyant çeşitleri hava tarafından absorbe edilmedikleri için açık alanlarda maksimum verimi sunmaktadırlar. Hava tarafından absorbe edilmeyen ekonomik radyant ısıtıcılar ısı arttırma gereği duymaz böylelikle enerji tasarrufu sağlarlar. Ekonomik radyant ısıtıcılar büyük alanlarda rahatlıkla kullanılmaktadırlar. Büyük ve hacimli mekanlarda ister bölgesel ısı farklılıkları yaratabilir, ister tüm bölgeyi aynı sıcaklıkta tutabilirsiniz.

Radyant ısıtma sistemleri çok hızlı çalışır, bekleme süresine gerek yoktur. Dolayısıyla ısıtma istenilen anda çalışmaya başlar ve bekleme süresi esnasında enerji harcamadığından tasarruf sağlar. Radyant ısıtma sistemleri le ister tüm alan ister bölgesel ısıtma sağlayabilirsiniz. Böylece istenmeyen alanlar için gereksiz enerji kullanılmaz. Dilediğiniz bölgeyi dilediğiniz kadar ısıtabilir, enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz.

Farklı modellerde üretilen radyant ısıtıcılar sayesinde farklı alanlara uygun modeller kullanılarak en etkili ısıtma sağlanmaktadır. Mekanların mimari ve işlevsel alanlarına uygun olarak kullanılan radyant ısıtıcılar ile daha fazla enerji tasarrufu sağlanır. 

Daygas Radyant Modelleri

Seramik Radyant Isıtıcılar

Seramik radyant ısıtıcı kolay kullanımlı, yüksek performanslı ve ekonomik olması sebebiyle bir çok alanda tercih edilmektedir. Seramik radyant ısıtma sistemlerinde yanma cihaz üzerindeki seramik plakalarda oluşur. Oluşan yanmanın önünde herhangi bir engel bulunmadığından yanmayla oluşan ışınlar doğrudan ısıtılmak istenen ortama aktarılır. Seramik radyant ısıtıcılar ısıtma sistemleri içerisinde en hızlı ısıtma kapasitesine sahip cihazlardır. Cafe - restoran ve endüstriyel tip olmak üzere iki kategoriye ayrılan radyant ısıtıcılar oldukça ekonomik olmasından dolayı kullanıcılara enerji maliyetini düşürme olanağı sağlarken, enerji tasarrufuyla doğayı korur.  

Daygas seramik radyant ısıtıcılar kullanım alanları ve performans özelliklerine göre 3 farklı modelde üretilmektedir. Dsr Premium Edition ve Dsr LCD serisi, cafe - restoran gibi konfor amaçlı ısıtma istenen alanlarda kolaylıkla kullanılır. Üzerlerindeki seperatör şapka sayesinde tavana daha yakın montaj imkanı sağlarlar. Çok hızlı çalışırlar ve bekleme süreleri yoktur. Böylece enerjiyi doğru kullanıp sizlere enerji tasarrufu imkanı sağlarlar.Fabrikalarda üretim alanı kalitesini arttırmak için, hammaddelerin soğuk hava koşullarından etkilenip deforme olmaması için kullanılmaktadır. Dsr Endüstriyel serisi ile Isıtılması zor, ısı izolasyonunun olmadığı, büyük ve hacimli alanlar hızlı ve güvenli bir şekilde ısıtma sağlar. Büyük alanları çok az yakıt kullanarak ısıtır. Böylece üretim maliyetlerinizi düşürmenize olanak sağlar.

Borulu Radyant Isıtıcılar

Radium boru tipi radyant ısıtıcı NG ve LPG'den elde edilen hava-gaz karışımının yanmasıyla bir  ısı enerjisi açığa çıkarır. Açığa çıkardığı bu ısı enerjisini ısıtılmak istenen ortama parabolik tasarımlı reflektörleri ile ısıtılacak ortama aktarır. Özel tasarımlı alüminyum reflektörü ve titanyum alaşımlı radyant borusu sayesinde ısı iletimi sırasında enerji ve ısı kaybı sıfıra indirilir. Ayrıca özel tasarımlı brülörü sayesinde oldukça düşük enerji tüketimine sahiptir. Böylece düşük enerji tüketimi ile %100 verim alınır. Radium borulu radyant ısıtıcılar ortam ısısını yükseltmeye çalışmak yerine direkt olarak cisimleri ve insanları ısıtır. Ortam ısısını yükseltmeye çalışmadığından dolayı açık alanlarda, izolasyonun kötü olduğu mekanlarda oldukça konforlu ve verimli bir ısıtma sağlar. 

Sıcak Hava Üreteci

Sıcak hava ısıtıcıları ortam ısısını yükseltmeye odaklı cihazlardır. Dolayısıyla ısı izolasyonunun tam olduğu alanlarda kullanılması gereken ekonomik ısıtıcılardır. Ortam ısısı yükseltilmek istenen geniş hacimli mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Bu alanlarda klima vs. gibi ısıtıcılardan daha yüksek performans gösterir.

Sıcak hava ısıtıcıları endüstriyel tesisler ve büyük kapalı alanların ısıtılmasında kullanılmak üzere üretilmişlerdir. Günümüzde ise gelişen teknolojileri ve artan modelleriyle cafe ve restoranlar gibi alanlarda da sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. Daygas sıcak hava ısıtıcıları hem endüstriyel alanlarda hem de cafe restoran gibi konfor amaçlı ısıtma istenen alanlarda kullanılmaktadır. Birden fazla avantajı bulunduğundan oldukça fazla tercih edilmektedir.

Ürünlerimizi incelemek için tıklayabilirsiniz;

DSR Premium Serisi

DSR Endüstriyel Serisi

DSR LCD Serisi

Radium Boru Tipi Serisi

Lodos Sıcak Hava Üreteci Serisi

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun