Ekonomik Radyant Isıtma Sistemleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Ekonomik Radyant Isıtma Sistemleri

Anasayfa Blog Ekonomik Radyant Isıtma Sistemleri
27May
.

Radyant ısıtma sistemleri bir çok farklı model ile farklı alanlara özel olarak ısıtma sağlamaktadır. Klasik ısıtıcılara göre çok ekonomik olan radyant ısıtma sistemleri büyük alanları az yakıt kullanarak hızlıca ısıtır. 

Radyant ısıtma sistemlerinin ekonomik olmasını sağlayan en önemli faktör hava tarafından absorbe edilmemesidir.Radyant ısıtıcılar ışınım ile ısıtma sağladığından ortamı ısıtma yerine cisimleri ve insanları ısıtır. Bu sayede önemli ölçüde erneji tasarrufu sağlar. Işınımla ısıtma sağladığından hava tarafından absorbe edilmez. Böylece kapıların sıklıkla açılıp kapandığı, izolasyonun yeterli olmadığı ve açık - yarı açık alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Klasik ısıtma sistemleri ortamı ısıtmaya çalışır,  kapıların açılıp kapanması vs. gibi ortama giren her soğuk hava dalgasında daha fazla  enerji kullanır. Radyant ısıtma sistemlerinde ortam yerine cisimler ısıtıldığından soğuk hava dalgasından etkilenmez. Böylece daha fazla enerji harcamadan sizlere tasarruf yapma imkanı sağlar. 

Radyant ısıtma sistemleri çok hızlı çalışır, bekleme süresine gerek yoktur. Dolayısıyla ısıtma istenilen anda çalışmaya başlar ve bekleme süresi esnasında enerji harcamadığından tasarruf sağlar. Radyant ısıtma sistemleri le ister tüm alan ister bölgesel ısıtma sağlayabilirsiniz. Böylece istenmeyen alanlar için gereksiz enerji kullanılmaz. Dilediğiniz bölgeyi dilediğiniz kadar ısıtabilir, enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz.

Daygas radyant ısıtıcı cihazları:

DSR Premium Edition Seramik Radyant Isıtıcı Serisi

DSR LCD Serisi

DSR Endüstriyel Serisi

Radium Boru Tipi Radyant Isıtıcı Serisi

Lodos Sıcak Hava Üreteci

 

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun