Elektrikli Isıtıcı Fiyatları « Ürünlerimizin Tanıtımı
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Elektrikli Isıtıcı Fiyatları

Anasayfa Blog Elektrikli Isıtıcı Fiyatları
25Haz
.

Soğuk Kış aylarında hasta olmamak için, ortam ısısını dengelemek oldukça önemlidir. Fazla soğuk ortamda çalışmak, mevsimsel hastalıklara kolayca yakalanmaya neden olur. Fazla sıcak ortamda çalışmak ise terleme neticesinde kas ve eklem ağrıları için zemin hazırlar. Bu sebeple ortam ısısını dengeleyen, kişinin ihtiyacı doğrultusunda ısı yayan ve ayarlanabilen ısıtıcıları kullanmak gerekir. Değişik markaların elektrikli ısıtıcı fiyatları bir birinden farklıdır. En şık tasarıma sahip ama en hesaplı aynı zamanda tasarruflu ısıtıcıyı seçmek için tüm modellerin özelliklerini karşılaştırmak gerekir.

Isıtıcıların kullandığı enerjinin maliyetli olması da bütçeyi zorlar. Görselliği ön planda olan teknolojik ısıtıcılar, kolayca ısınmanızı garantilerken cebinizden fazla para çıkmasını önler. Günümüzde satışı yapılan elektrikli ısıtıcıların şık tasarımı, mekânın dekorasyonuna katkı sağlamaktadır. İstenilen ebatta farklı modelleri mevcuttur.  İş yerleri için büyük modellerden edinerek, görüntüsü ile içinizin ısınmasını sağlamak ve yaydığı ısı sayesinde beden ısısını yükseltmek mümkündür. Küçük model elektrikli ısıtıcılar ise görüntüsünün aksinde büyük ortamlarda dahi kolayca ısınmak için kullanılabilir. Üstelik hafif yapısı sayesinde, değişik ortamlara taşınması kolaydır. Koku yaymayan ve sessiz çalışan ısıtıcılar, açma tuşuna basıldığı anda ısı yayarak ortamın havasını yumuşatır ve zaman tasarrufu sağlar. Paslanma yapmayan çelik kullanılarak üretilen bu cihazların, aşırı ısınma aşamasında devreye giren termostatı ortam güvenliğini garanti altına alır.

Bir birinden şık tasarlanan elektrikli ısıtıcıların, konutlar dâhil; depo,  restoran, ibadethane, alışveriş merkezi, fabrika hatta seralarda kullanımı yaygındır. Yine açık veya yarı açık alanlarda kullanmak mümkündür. Teraslı restoranlar ve kış bahçeleri için ideal özelliktedir. En büyük alanlarda rahatlıkla kullanılabilen bu cihazlarda, çok uzun süre dayanan İnfrared ampuller kullanılmaktadır. Bir kez edindikten sonra kesintisiz 5000 saat çalışma garantisi bulunur. Üstelik her hangi bir sıvı sıçradığında tehlike yaratmayacak nitelikte üretilmiştir. Mekânın yapısına göre, dikey ya da yatay olarak kullanılabilir. Tercihe göre duvara monte edilebilir. Elektrikli ısıtıcı fiyatları karşılaştırması yaparken, seçilen tüm modellerin teknik özelliklerini incelemek, enerji tasarrufu bulunan modellere yönelmek önemlidir. Alış fiyatı düşük olan ama her ay fazladan fatura ödemenize neden olan modeller zarar etmenize neden olur.

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun