Endüstriyel Isıtıcılar « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Endüstriyel Isıtıcılar

Anasayfa Blog Endüstriyel Isıtıcılar
28May
.

Radyant endüstriyel ısıtıcılar büyük alanları hızlı ve ekonomik bir şekilde ısıtırlar. Açıldığı andan itibaren infraref ışınımları ile ortamdaki cisimleri ve insanları ısıtmaya başlarlar. İnfrared ışınları sayesinde ortamdaki havayı değil cisimleri ısıtırlar. Bu sayede hava tarafından absorbe edilmezler. Klasik ısıtıcılar ile büyük ve geniş alanları ısıtma oldukça zordur. Özellikle ısı izolasyonunun tam olmadığı, sürekli kapıların açılıp kapandığı veya yükleme yapılan alanlarda ısıtma imkansız hale gelir. Fakat radyant endüstriyel ısıtıcılar direkt ortamdaki cisimlere ve insanlara odaklanırlar. Böylece soğuk hava dalgalarını ısıtmak ile enerji harcamaz, sizlere büyük ölçüde tasarruf sağlarlar.

Endüstriyel ısıtıcılar bir çok açıdan çok avantajlıdır. Hem ekonomik olması, hem de büyük alanları hızlıca ısıtmalarından dolayı oldukça fazla tercih edilmektedirler. Fabrikalarda doğru ısı derecesiyle üretim alanlarında kaliteli bir çalışma ortamının sağlanmasına neden olurlar. Böylece üretm kalitesini de arttırmış olurlar. Çalışma ortamının ısısının ideal derecelerde olması üretim hacminin de artmasına neden olur. Böylece hem enerji maliyetlerini düşürür hem de üretim hacmini arttırmış olursunuz.

Endüstriyel ısıtıcılar sadece çalışma ortamı için değil depo ve sera gibi alanlarda da sıklıkla kullanılmaktadırlar. Hammadde ve bitkilerin soğuk hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi için doğru sıcaklığı sağlarlar. Hem tüm alan ısıtma hem de bölgesel ısıtma ile farklı alanlara farklı sıcaklık dereceleri uygulama imkanı vardır.

Daygas endüstriyel ısıtıcılar:

DSR Endüstriyel Seramik Radyant

Radium Botu Tipi Radyant

Lodos Sıcak Hava Üreteci

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun