Endüstriyel Radyant « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Endüstriyel Radyant

Anasayfa Blog Endüstriyel Radyant
23Ekim
.

Endüstriyel radyant ısıtıcılar büyük alanları hızlı ve ekonomik bir şekilde ısıtmak için tasarlanmışlardır. Büyük ve yüksek tavanlı endüstriyel alanları ısıtmak klasik ısıtıcılar ile çok zordur. Endüstriyel alanlar ısı izolasyonunun mümkün olmadığı, yükleme alanları gibi alanların bulunduğu ve soğuk hava ile sürekli temasta olan alanlardır. Dolayısıyla bu alanlarda soğuk hava tarafından absorbe edilmeyen ve ışınım ile ısıtma sağlayan endüstriyel radyant ısıtıcılar kullanımalıdır. 

Radyant ısıtıcılar açıldıkları andan itibaren infraref ışınımları ile ortamdaki cisimleri ve insanları ısıtmaya başlarlar. İnfrared ışınları sayesinde ortamdaki havayı değil cisimleri ısıtırlar. Bu sayede hava tarafından absorbe edilmezler. Klasik ısıtıcılar ile büyük ve geniş alanları ısıtma oldukça zordur. Özellikle ısı izolasyonunun tam olmadığı, sürekli kapıların açılıp kapandığı veya yükleme yapılan alanlarda ısıtma imkansız hale gelir. Fakat radyant endüstriyel ısıtıcılar direkt ortamdaki cisimlere ve insanlara odaklanırlar. Böylece soğuk hava dalgalarını ısıtmak ile enerji harcamaz, sizlere büyük ölçüde tasarruf sağlarlar.

Endüstriyel radyant ısıtıcıların birden çok avantajı bulunmaktadır. Hem ekonomik olması, hem de büyük alanları hızlıca ısıtmalarından dolayı oldukça fazla tercih edilmektedirler. Fabrikalarda doğru ısı derecesiyle üretim alanlarında kaliteli bir çalışma ortamının sağlanmasına neden olurlar. Böylece üretim kalitesini de arttırmış olurlar. Üretim hattındaki konforlu ısı üretim hacminin de arttırılmasına neden olur. Böylece hem enerji maliyetlerini düşürür hem de üretim hacmini arttırmış olursunuz. Emniyetli gaz valf sistemi sayesinde oldukça güvenlikli olan radyant ısıtıcılar ile gözünün arkada kalmadan rahatlıkla ısıtma sağlayabilirsiniz. 

Endüstriyel radyant ısıtıcılar sadece çalışma ortamı için değil depo ve sera gibi alanlarda da sıklıkla kullanılmaktadırlar. Hammadde ve bitkilerin soğuk hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi için doğru sıcaklığı sağlarlar. Hem tüm alan ısıtma hem de bölgesel ısıtma ile farklı alanlara farklı sıcaklık dereceleri uygulama imkanı vardır.

Endüstriyel Radyant Cihazlarımız

DSR ENDÜSTRİYEL SERİSİ

RADIUM BORU TİPİ RADYANT SERİSİ

ÜRÜNLERİMİZ İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK VE ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN YARARLANMAK İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ. 

0850 532 91 53

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun