Gaz Yakıtlı Isıtıcılar « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Gaz Yakıtlı Isıtıcılar

Anasayfa Blog Gaz Yakıtlı Isıtıcılar
24Nis
.

Gaz yakıtlı ısıtıcılar, açık alanlar,  yüksek tavanlı ve geniş hacimli depo, hangar, fabrika vs. gibi alanları ısıtmak için özel olarak üretilmiştir. NP veya LPG'den elde ettiği enerjiyi, özel tasarım yanma yüzeylerinde ısı enerjisine dönüştürür. Elde ettiği ısı enerjisini özel ışınım yolu ile ısıtılacak ortama iletir. Daygas gazlı radyant ısıtıcılar özel reflektörleri sayesinde hiçbir ısı kaybı yaşatmadan %100 verimlilikle ortama vermektedir. 

Göderilen infrared ışınlar elektromanyetik dalgalar oluştururlar. Bu dalgalar atom ve moleküllerin hareketini artırdığı için ısı derecesini de  arttırmaktadır. Radyant ısıtıcılar ortamdaki havayı direkt olarak ısıtmazlar.Cisim yüzeylerini ısıttıklarından dolayı özellikle cihazlar ilk çalıştırıldığı anda havanın ısınmasından değil, bir ısıl konfor artışından söz etmek gerekir.

Gaz Yakıtlı Isıtıcıların Kullanım Alanları

Gaz yakıtlı radyant ısıtıcılar ilk zamanlarda endüstriyel uygulamalar için geliştirilmiştir. Fakat günümüzde farklı konfor amaçlı ihtiyaçlar için de kullanılabilmektedirler. Gaz yakıtlı radyant ısıtıcıların kullanım alanlarını etkileyen en önemli faktör, tavan yüksekliği ve açık veya kapalı bir alan olmasıdır. Tavan yüksekliğinin yeterli olmadığı alanlarda radyant ısıtıcıların yaydığı infrared ısıtıcılar aşırı ısıtma sonucunda insanları rahatsız edebilir, ortamdaki eşyalara zarar verebilir. Bundan dolayı belirli bir tavan yüksekliğine sahip alanlara uygunlanması gerekmektedir.

Daygas Gaz Yakıtlı Radyant Isıtıcılar

DAYGAS SERAMİK RADYANT ISITICILARI

Daygas seramik radyant ısıtıcılar özel olarak tasarlanmış seramik plakaları sayesinde yüksek verim ve düşük enerji tüketimine sahip olmasıyla diğer seramik radyant ürünlerine üstünlük sağlamaktadır. Kurulumu ve kullanımı basit olup, bakım maliyetleri düşüktür. Daygas seramik radyant ısıtma sistemleri boyutları ve ergonomik tasarımları sayesine kullanım alanlarının mimari yapılarına uyumludurlar. 

DAYGAS BORU TİPİ RADYANT ISITICILAR

Daygas Radium boru tipi radyant ısıtıcılar geniş hacimli ve yüksek tavanlı alanları ısıtma için özel olarak üretilmiş modern cihazlardır. Radyant tüplerinin içerisindeki hava gaz karışımının yanmasıyla ısı elde edilir. Bu elde edilen ısı enerjisi parabolik tasarımlı alüminyum reflektörler sayesinde ısıtılmak istenen ortama yansıtılır. Radium boru tipi radyant ısıtıcılarımız havayı ısıtmadan cisimleri ve insanları ısıtır. Böylece hava tarafından absorbe edilmez. Dolayısıyla ısı izolasyonunun tam olmadığı, büyük ve geniş alanlarda konforlu ısıtma sağlar.

DAYGAS LODOS SICAK HAVA ÜRETECİ

Lodos sıcak hava üreteçleri en homojen ısı dağılımına sahip cihazlardır. Sıcak hava üreteci cihazlarında yanma cihazın içinde gerçekleşir. İçinde oluşan ısı aksiyel fan ile ortama transfer edilir. B Tipi gaz yakıcı cihaz kategorisindedir. Atık gaz için bir baca sistemine ihtiyaç duyarlar. Sıcak hava üreteci çok ekonomik olması sebebiyle oldukça fazla tercih sebebi olmuştur. Sıcak hava üreteci çalışmaya başlar başlamaz ortamı ısıtmaya başlar. Montajı oldukça kolaydır. Özellikle tavanı çok yüksek olmayan ve ısı izolasyonunun tam olduğu ortamlarda kolaylıkla uygulanır. En çok uygulandığı alanlar ise depo, hangarlar, antrepolar, mağazalar, oto servisleri, kapalı basketbol ve voleybol salonları, fabrikalar ve atölyeler. 

 

Ürünlerimizi İncelemek İçin:

DSR Premium Serisi

DSR LCD Serisi

DSR Endüstriyel Serisi

Radium Boru Tipi Serisi

Lodos Sıcak Hava Üreteci

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun