İnfrared Tüplü Isıtıcılar « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

İnfrared Tüplü Isıtıcılar

Anasayfa Blog İnfrared Tüplü Isıtıcılar
31Ekim
.

İnfrared tüplü ısıtıcılar genel olarak büyük ve ısıtılması zor alanların ısıtılması için üretilmiş cihazlardır. Isı izolasyonunun zor olduğu, tavan yüksekliğinin fazla olduğu endüstriyel alanlarda kullanımı oldukça yaygındır. Ayrıca kafe ve restoranların yüksek tavanlı, geniş hacimli, açık-yarı açık alanlarında da kullanılmaktadır. Daygas borulu radyant ısıtıcılar hem konfor amaçlı hem de endüstriyel amaçlı kullanılabilir.

İnfrared Tüplü Isıtıcılar Nasıl Çalışır

Boru tipi radyant olarak da adlandırılan infrared tüplü ısıtıcılar, NG veya LPG'den elde ettikleri enerjiyi ısı enerjisinie dönüştürürler. Dönüştürülen bu ısı enerjisini titanyum alaşımlı borular ve reflektörleri sayesinde ısıtılmak istenen ortama aktarılırlar. Fakat boru tipi ısıtıcılar ortam ısısını değil, ortamda bulunan cisimleri ve insanları ısıtmaya odaklanırlar. Dolayısıyla açık, yarı açık ve çok büyük alanlarda oldukça fazla verim sağlanmaktadır.

Ortam ısısısını ısıtmaya odaklı ısıtıcılar genellikle ısıyı ortamda bulunan hava karıştırırlar. Bundan dolayı sıcak hava yukarı doğru yükselir. Bu da açık ve izolasyonun tam olmadığı alanlarda ısıtma sağlanmasını imkansız hale getirir. Bundan dolayı infrared tüplü ısıtıcı çeşitleri bu alanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir. 

Hangi Alanlarda Kullanılırlar?

Daygas Radium boru tipi radyant ısıtıcılar, yüksek tavanlı ve geniş hacimli mekanları ısıtma için üretilmiş modern cihazlardır. Dolayısıyla tavan mesafesi yeterince yüksek olan geniş hacimli tüm alanlarda kullanılabilir. Açık, kapalı tüm mekanlarda rahatlıkla kullanılan Radium, mekanların yapısına göre U tipi ve I tipi olarak farklı modelde seçilebilir. 

Daygas İnfrared Tüplü Isıtıcıların Genel Özellikleri

  • Uzaktan kumandalı, 2 kademeli veya termostatlı çalıştırma imkanı.
  • Display ekranda kademe ve arıza bildirim görüntüsü.
  • Termal efekt.
  • Yüksek seviyede güvenlik.
  • Emniyetli gaz valf sistemi.
  • Basit servis ve montaj.
  • Düşük enerji tüketimi.
  • Düşük emisyon oranı.
  • I tipi ve U tipi olarak 2 modeli mevcuttur.
  • Donma koruma.
  • Hava vertilasyonu yapmadan infrared ışınım ile ısıtma sağlama.

Daygas İnfrared Tüplü Isıtıcıların Avantajları

  1. Ortam ısısını yükseltmeye odaklanmaz. Cisimleri ve insanları ışınım yoluyla ısıtmaktadır. Böylece açık alanlarda, yüksek tavanlı ve geniş hacimli mekanlarda, ısı izolasyonunun sağlanamadığı tüm alanlarda yüksek verim sağlar.
  2. Endüstriyelamaçlı ısıtmadai üretim hattı ve çalışma ortamında konfor seviyesini arttırdığından üretim hacmini ve kalitesini arttırmaktadır.
  3. Hammaddeleri soğuk hava koşullarından koruyarak, deforme olmalarına, bozulmalarına engel olur.
  4. Ergonomik bir yapıya sahip olduğundan her mimariye kolaylıkla uyum sağlar. Montaj yüksekliği fazla olduğundan endüstriyel alanların çalışma ortamlarını engellemez.
  5. Şık bir tasarıma sahiptir. Böylece tavan yüksekliği yeterli olan tüm cafe ve restoranlarda rahatlıkla kullanılabilir. 
  6. ışınım yoluyla ısıtma sağladığından soğuk hava tarafından absorbe edilmez. Dolayısıyla ekstra bir enerji tüketimine gerek duymaz. Böylece fabrikaların yükleme - boşaltma alanları gibi açık alanlarda veya cafelerin açık alanlarında rahatlıkla kullanılmaktadır. 
  7. Çalıştığı andan itibaren ısı yaymaya başlar. Herhangi bir bekleme süresine ihtiyaç duymaz.
  8. Yüksek güvenliklidir. İçerisinde bulunan emniyetli gaz valf sistemi herhangi bir tehlike durumunda, yakıt alımını keser ve cihaz durur.
  9. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir ve oda termostatlarına uyumludur. Böylece sizlere oldukça basit bir kullanım sağlar.
  10. Düşük emisyon oranına sahiptir. Böylece çevreye minimum atık bırakarak, doğaya zarar vermez. 

İnfrered Tüplü Radyant Isıtıcılarımızı İncelemek İçin Buraya Tıklayınız. 

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun