Kafe Isıtıcı « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Kafe Isıtıcı

Anasayfa Blog Kafe Isıtıcı
28Şub
.

Kafe ve restaurant gibi alanlar insanların günlük hayatları içerisinde dinlenmek ve keyifli vakit geçirebilmek adına tercih ettikleri ilk mekanlardandır. Dolayısıyla bu alanların son derece konforlu olmaları gerekir. Cafe & restaurant ve bu gibi mekanların açık alanlarında sağlanan konforu etkileyen en büyük etken ise ısıtma sistemleridir. İnsanların uzunca vakit geçirebilmesi ve geçirdikleri vakitten keyif alabilmesi mevsimsel şartlara uygun optimum ısının sağlanmasından geçmektedir. 

Kafe ve restaurantlar çıkış - giriş sayısının fazla olmasından dolayı kapıların sürekli açılıp kapanarak ısı izolasyonunun tam sağlanamadığı alanlardır. Bu nedenle doğru ısıtıcı seçimi oldukça önemlidir. Özellikle bu mekanlarda yer alan açık ve yarı açık alanlarda kullanılacak ısıtıcının doğru olarak seçilmesi hem yatırım ve enerji maliyetlerini etkileyecek hem de performansını arttıracaktır. 

Daygas Radyant Kafe Isıtıcı

DSR Premium Serisi

Birden farklı modele ve seramik plaka sayısınıa sahip DSR Premium serisi şık tasarımı ve kolay kullanımı ile oldukça fazla tercih edilen cihazlarımızdan biridir. Ergonomik yapısı ile hemen her mimariye uyum sağlayan cihazımın son derece ekonomiktir. Çok az yakıt kullanarak yüksek performans sağlar. Ayrıca hava tarafından absorbe edilmez. Dolayısıyla sık sık kapısı açılıp kapanan cafelere ve restoranlara oldukça ideal bir ısıtma sunar. Çok hızlı çalışır herhangi bir bekleme süresine ihtiyaç yoktur. DSR Premium serisi modellerinin hiçbiri baca sistemine ihtiyaç duymaz. Böylelikle montajı ve bakımı oldukça basittir. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir oldukça basit bir kullanıma sahiptir. 

DSR Premium Serisi cihazlarımızı buradan inceleyebilirsiniz.

DSR LCD Serisi

Farklı renk seçenekleri ve oldukça şık dizayna sahip LCD serisi ürünlerimizde yüksek ısıya dayanıklı %85 ısı geçirgenliğine sahip cam bulunmaktadır. Bu cam ani ısı değişikliklerinden, yüksek ısıdan hiçbir şekilde etkilenmez rengini ve bütünlüğünü korur. Özel taşları sayesinde diğer ürünlerimizde olduğu gibi aşırı rüzgarlı havada bile sönmez. Oldukça ekonomiktir ve herhangi bir baca sistemine ihtiyaç duymaz. Isıtılacak olan mekanda havayı değil, ortamda bulunan cisimleri ve insanları ısıtır. Böylece soğuk hava dalgalarından etkilenmez ve ortamdaki sıcaklık düşmez. Cafe ısıtma sistemleri olarak kullanılmasının en büyük sebebi oldukça şık bir dizayna sahip olmasıdır. Yüksek performans, şık dizayn ve düşük enerji tüketimi bu cihazda bir araya gelmiştir. Sık sık kapısı açılan yada açık - yarı açık alanlarda kullanıma uygundur.

DSR LCD Serisi cihazlarımızı buradan inceleyebilirsiniz.

Radium Boru Tipi Radyant Serisi

Radium boru tipi radyant modellerimizin tümü yüksek tavanlı ve geniş hacimli alanları ısıtma için üretilmiştir. Hem endüstriyel alan ısıtması hem de cafe ısıtma sistemleri olarak kullanıma uygundur. Tavan yüksekliği yeterli seviyedeyse ca ve restaurantlar gibi kapıların sürekli açılıp kapandığı, izolasyonun tam olmadığı tüm açık, yarı açık ve kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Çok az yakıt kullanarak yüksek performansta ısıtma sağlar böylece tasarruf edebilirsiniz. Radium boru tipi radyant modellerimizin tümü B tipi gaz yakıcı özelliktedir. Bundan dolayı bir baca sistemine ihtiyaç duyarlar. Fakat bakım ve montaj masrafları son derece düşüktür ve uzun yıllar boyunca sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebildiğinden kullanımı çok kolaydır. Ayrıca bölgesel ısıtma sağladığından farklı bölgelerde farklı ısı dereceleri sağlayabilirsiniz.

Radium Boru Tipi Radyant Serisi cihazlarımızı buradan inceleyebilirsiniz.

Lodos Sıcak Hava Üreteci Serisi

Lodos sıcak hava üreteci serisi Isıtılacak olan ortamda en homojen ısın dağılımını sağlayan cihazlardır. Lodos sıcak hava üreteci serimizin tüm modelleri ısı izolasyonu tam olan mekanlar için üretilmiştir. Fan ile ısıtma sağladığından tavan yüksekliği alçak ve ısı izolasyonunun tamj olduğu cafe ve restoranlarda rahtlıkla kullanılabilir. Fanlı olmasına rağmen son derece sessizdir ve gürültü kirliliğine neden olmaz. B tipi gaz yakıcı özelliğe sahip olduğundan bir baca sistemine ihtiyaç duymaktadır. Son derece basit kurulumlu ve düşük servis fiyatlarına sahiptir. 

Lodos Sıcak Hava Üreteci Serisi cihazlarımızı buradan inceleyebilirsiniz.

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun