Kış Bahçeleri Isıtma « Ürünlerimizin Tanıtımı
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Kış Bahçeleri Isıtma

Anasayfa Blog Kış Bahçeleri Isıtma
19Haz
.

Büyük camlar ile kaplı veya yarı açık olan Kış bahçeleri, karanlık ve soğuk Kış aylarında bir parça doğal ortam sunar ve kapalı ortamdan uzaklaşıp biraz nefes alma şansı yaratır.  Bu sebeple son yıllarda geniş evlerin çoğuna Kış bahçesi yapılmaktadır. Hasır veya bambu masa sandalye takımları ile oturma alanı hazırlanan bu bahçelerde, fazla miktarda yeşillik kullanılır. Fakat ısıtma sistemi olmadan soğuk Kış aylarında bu bahçeleri kullanmak imkânsızdır. Ortam ısısını dengelemek günümüzde çok daha kolay olur. Kış bahçeleri ısıtma sistemi, radyant ısıtıcı çeşitleri ile yapılmaktadır. Doğal gaz veya elektrik ile çalışan ve diğer ısınma sistemlerine nazaran oldukça az yakıt kullanan bu sistem, geniş camlarla kaplı Kış bahçelerinin sıcacık olmasını sağlar.

Kış bahçesi ısıtmada iki farklı yöntem kullanılabilir. Yer altı ısıtma veya radyatörler yerleştirilerek üstten ısıtma. Son birkaç yılda özellikle büyük ebatlı ve geç ısınan mekânların ısıtması için zemin altı ısıtma tercih edilir. Bu sistem, sıcaklığı çok uzun süre muhafaza etme özelliği ile bilinir. Ayrıca ısıtmaya ilk olarak ayak basan zemin bölgesinden başlar. Radyatör döşenerek yapılan üstten ısıtmada ise değişik radyant çeşitleri kullanılır. Büyük Kış bahçeleri için uygun borulu radyant, şık mekânların vazgeçilmezi camlı veya seramik radyant, bunlardan bir kaçıdır. Isıtılacak alanın büyüklüğü ve dekorasyonu gibi özellikler, hangi radyantın hangi mekâna uygun olduğunu belirlemektedir. Kış bahçesi ısıtma sistemi hangisi olacağına karar verildikten sonra, montaj aşaması oldukça kısadır.

Kış bahçelerinde, ilkindi çayı içmek zevklidir. Mis gibi kokan çay ve yanında hafif bir kurabiye ile manzaranın keyfi insanı dinlendirir. Fakat bu kısacık zaman dilimini üşümeden geçirmek gerekir. Kış bahçesi ısıtma sistemleri, hem evlerde hem restoran gibi firmalarda kullanılır. En geniş ortamları homojen bir şekilde ısıtan ve yakıt tutarını düşüren sistem, görsel olarak ta mekânın görüntüsünü tamamlar. Lokanta ve restoranların Kış bahçelerinde, her gün onlarca insan oturur. Bu alanların ısısını dengelemek müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Oldukça büyük olan bu mekânların hesaplı şekilde ısıtılması, fazla sayıda müşteri çekerek karlılık seviyesini artıracaktır.

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun