Neden Radyant Isıtıcı? « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Neden Radyant Isıtıcı?

Anasayfa Blog Neden Radyant Isıtıcı?
17Nis
.
  • Konvansiyonel ısıtıcılar tüm ortam havasını ısıtır, dolayısıyla oluşan bu ısıdan ortamda bulunan insanlar, objeler de faydalanmış olur. Kapının sürekli açık olduğu binalarda, yüksek ısı kayıplarına sebebiyet veren hava değişimleri meydana gelir. Radyant ısıtıcıların yaydığı ısı hava tarafından absorbe edilmez, dolayısıyla sıcaklığın sıklıkla değiştiği, soğuk hava sirkülasyonunun olduğu mekanlar için son derece kullanışlıdırlar. Radyant ısıtıcılar hava tarafından absorbe edilmediklerinden büyük oranla enerji taasarrufu sağlamaktadırlar.
  • Isınan hava yükselmesinden kaynaklı olarak yüksek tavanlı ve hacimli çalışma alanlarını doğrudan ısıtmak çok güçtür. Örneğin yüksek tavanlı bir binada, çalışma alanında ısının göreceli olarak daha düşük olduğu soğuk noktalar mevcut iken, çatıya yakın yerlerde ısı gereksiz derecede fazladır. Radyant ısıtıcı ısıyı kızıl ötesi ışınlar ile iletir bu nedenle ısı yüksek alanlarda toplanmaz ve ortama eşit şekilde yayılmış olur.  Radyant ısıtıcının ihtiyaç olan noktalarda doğru şekilde monte edilmesiyle çalışma alanlarındaki soğuk nokta sorunları önlenmiş olur.
  • Radyant ısıtıcılarla bölgesel ısı kontrolü, çalışma alanlarının ihtiyaç doğrultusunda farklı sıcaklıklarda olmasını sağlar.
  • Radyant ısıtıcı, tüm binayı ısıtmadan, yalnızca insan vücudunu doğrudan ısıtır. Üstelik radyant ısıtıcı çalışma alanının ısınma ihtiyaçlarına diğer ısıtma yöntemlerinden çok daha çabuk cevap verir. Isınma için gereken süre kısaldığı için önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlandığı gibi modern ve esnek çalışma koşullarına uygun bir ısıtma sistemi kurulmuş olur.

 

 

voxoweb dijital pazarlama & web tasarım ajansı

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun