Radyant Cafe Isıtıcı « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Radyant Cafe Isıtıcı

Anasayfa Blog Radyant Cafe Isıtıcı
10Haz
.

Radyant ısıtıcıların cafelerde kullanılmasının bir çok nedeni bulunmaktadır. Bu yazımızda radyant ısıtıcıların neden cafe ısıtıcı olarak tercih edildiğine değineceğiz.

Radyant Isıtıcılar Neden Cafe Isıtıcı Olarak Tercih Ediliyor?

  1. Ekonomik Olmaları: Radyant ısıtıcıların tümü konvansiyonel ısıtıcılara oranla çok az yakıt kullanır ve çok ekonomiktirler. Az yakıt kullanarak yüksek performans göstermeleri tercih nedenlerinin en başında gelmeleridir.
  2. Çeşit Fazlalığı: Kapalı alanlarda yada açık alanlarda kullanılmak üzere birden fazla çeşidir vardır. İstenilen hemen her bölgeye uygun radyant ısıtıcı bulmak kullanıcıları kendine çeken bir diğer özelliktir.
  3. Açık Alanları Kolayca Isıtırlar: Radyant ısıtıcıların cafe ısıtıcı olarak kullanılmasının en büyük nedenlerinden biri de açık alanları çok kolay bir şekilde ısıtmalarıdır. Hava tarafından absorbe edilmediklerinden dolayı açık - yarı açık alanları düşük enerji tüketimi ile kolayca ısıtırlar. 
  4. Bölgesel Isıtma Sağlayabilirler: Konvansiyonel ısıtıcıların aksine radyant ısıtıcılar bölgesel farklı ısı dereceleri sağlayabilirler. Böylelikle kullanıcılar daha çok enerji tasarruf edebilir ve konforlu ısıtma sağlayabilirler.
  5. Minimum Atık: Radyant ısıtıcıların çoğu çok düşük emisyon oranına sahiptir. Doğaya minimum atık bırakarak çevreyi kirlilğinin önüne geçerler. 
  6. Uzun Ömürlü Olmaları: Radyant ısıtıcılar çok uzun ömürlü cihazlardır. Ani ısı değişiklikleri vs. gibi dış etkenlerden etkilenmeden uzun yıllar boyu yüksek performans gösterirler. Bundan dolayı oldukça sık tercih edilirler.
  7. Düşük Montaj ve Bakım Maliyetleri: Bakım ve montajları çok basittir. Uzun yıllar boyu kullanılmak istenen radyant ısıtıcıların periyodik bakımlarının mutlaka yapılması gerekir. Bu bakımlar oldukça düşük maliyetlidir. Montajları ise hızlı ve pratik olduğundan mekanınızda bir tamirat havası yaratmadan işletmenizi sürdürmeye devam edebilirsiniz. 
  8. Sessiz Çalışırlar: Konforlu ısıtmanın en büyük şartlarından biri gürültü kirliliği olmamasıdır. İşte radyant ısıtıcılar oldukça sessiz çalışmaları sayesinde gürültü kirliliği yaratmadan konforlu ısıtma sağlarlar. 
  9. Yüksek Güvenlik: Radyant ısıtıcılar diğer bir çok ısıtıcıya oranla yüksek güvenliklidir. İçiniz rahat bir şekilde ısıtma sağlamak istiyorsanız radyant ısıtıcı modellerine mutlaka göz atmalısınız. 

Cafe ısıtıcı olarak kullanılan radyant ısıtıcı modellerimizi incelemek isterseniz;

DSR Premium Serisi 

DSR LCD Serisi

Radium Boru Tipi Radyant Serisi

Lodos Sıcak Hava Üreteci Serisi

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun