Radyant Cafe Isıtma Sistemleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Radyant Cafe Isıtma Sistemleri

Anasayfa Blog Radyant Cafe Isıtma Sistemleri
14Ara
.

Daygas radyant ısıtıcılar, radyant cafe ısıtma sistemlerinde son derece fazla tercih edilmektedir. Cafeler insanların boş vakitlerini değerlendirdikleri, yorgunluklarını atmaya ve sosyalleşmelerine yarayan özel alanlardır. Dolayısıyla bu alanların konforu ve insanları bulunduğu ortamda rahat hissettirmesi oldukça önemlidir. Cafe ve restoranların konfor düzeyini beliryelen en önemli etken ortam sıcaklığıdır. Özellikle kış aylarında cafe ve restaurantların açık alanlarında etkili olması gereken bu ısı dengesi ortamın konfor düzeyini aynı oranda etkilemektedir. Cafelerin dış ve iç alanları soğuk hava koşullarından etkilenmeyecek şekilde optimum ısı düzeyinde olmalıdır. 

Geleneksel ısıtma yöntemleri ısı izolasyonunun tam olduğu ve tavan seviyesinin düşük olduğu alanlarda etkilidir. Ancak cafe ve restaurant gibi giriş çıkışların çokça yapıldığı, açık ve yarı açık alanlarının bulunduğu ve bundan dolayı ısı izolasyonunun sağlanamadığı alanlarda geleneksel ısıtma yöntemleri etkisiz kalmaktadır. Burada devreye giren ısıtıcı tiplerinin başında radyant ısıtıcılar gelmektedirler. 

Daygas radyant ısıtıcılar, ısıtılması en zorlu alanlar için özel olarak tasarlanmış modern cihazlardır. Farklı modellerdeki Daygas radyant ısıtıcılar, farklı mekanlara ve ısıtma amaçlarına özel olarak üretilmektedir. Radyant ısıtıcılar, ışınımlar ile ısıtma sağlamaktadır. Herhangi bir hava akımı sağlamadan direkt olarak mekanda bulunan cisimleri ve insanları ısıtırlar. Yüzey ısısını arttırmaya yönelik radyant ısıtıcılar, soğuk hava dalgalarından etkilenmezler. Geleneksel ısıtıcıların en büyük problemi, ortam ısısını sağlamaya odaklı olduklarından ısınan havanın yükselerek dağılmasıdır. Dolayısıyla açık alanlarda ısıtma sağlamak imkansız hale gelir. Radyant ısıtıcılar ise yüzey ısısı sağladıklarından herhangi bir ısı kaybı olmadan açık - yarı açık alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedirler. 

Daygas Radyant Cafe Isıtma Sistemleri Avantajları

Ekonomik: Daygas radyant ısıtıcılar, düşük enerji tüketimi ile yüksek performans göstermektedirler. Soğuk hava dalgasından etkilenmediklerinden dolayı ekstra enerji harcamazlar. Böylece enerji maliyetlerini gözle görülür bir biçimde düşürürler. Daygas radyant ısıtıcıların ekonomik olmalarının bir diğer nedeni ise, çok hızlı ısıtma kapasitesine sahip olmalarıdır. Açıldıkları anda ısıtmaya başlarlar, herhangi bir bekleme süresine ihtiyaç duymadıklarından dolayı, kullandıkları enerjinin %100'ünü ısıtma performansına harcarlar.

Çeşitlilik: Daygas radyant ısıtıcılar, farklı alanlara özel olarak ısıtma sağlayabilmek adına birden farklı modelde üretilmektedirler. Profesyonel ekibimizce yapılan ücretsiz keşif hizmeti sayesinde size ve mekanınıza en uygun ısıtıcıyı seçerek cihazlarımızdan maksimum verimi almanızı sağlıyoruz. Böylece tüm projelerimizden memnuniyet geri dönüşleri alıyoruz.

Yer Kaplamayan Dizayn: Daygas radyant ısıtıcıların tümü minimum alan kaplayacak şekilde dizayn edilmişlerdir. Böylece kullanılacak olan mekanlarda hareket kısıtlılığı yaratmadan ısıtma sağlarlar. Özellikle Radium ve DSR Seramik radyant serileri tavana oldukça yakın bir biçimde monte edilebilir.

Düşük Bakım Maliyetleri ve Hızlı Montaj: Daygas radyant ısıtıcıların tercih edilmelerinin en büyük sebeplerinden biri olan düşük bakım maliyetleri sizlere oldukça fazla tasarruf sağlayacaktır. Ayrıca hızlı montaj avantajı ile mekanlarınızda hızlıca montaj yapılabilmekte, böylece herhangi bir rahatsızlığa neden olmamaktadır.

Uzun Ömürlü: Daygas radyant ısıtıcıların tümü CE belgeli 1. sınıf malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede periyodik bakımları zamanında yapılan tüm cihazlar uzun süre sağlıklı bir şekilde ısıtma sağlamaktadırlar.

Radyant Cafe Isıtma Sistemleri Olarak Kullanılan Daygas Radyant Isıtıcılar

DSR PREMIUM SERİSİ

DSR LCD SERİSİ

RADIUM BORU TİPİ SERİSİ

 

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun