Radyant Isıtıcı Kullanım Alanları « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Radyant Isıtıcı Kullanım Alanları

Anasayfa Blog Radyant Isıtıcı Kullanım Alanları
02Tem
.

Cafe, Restaurant ve Açık Alanlar:

Günümüzde insanlar sosyalleşmek için zamanlarının belirli bir bölümünü cafe, restoran ve benzeri alanlarda geçirirler. Dolayısıyla bu alanların oldukça konforlu ve zamanın rahat bir şekilde geçirilebileceği şekilde olmalıdır. Bu konforu sağlamanın en önemli etkenlerinden biri ısıtmadır. Ortamdaki gerekli ısıyı hem açık alanlarda hem de kapalı alanlarda en verimli ve uygun maliyetlerle ısıtmanın tek yolu radyant ısıtıcılardır. Daygas Isı Sistemleri olarak birçok kafe, restoran ve açık hava alanlarında gözlemlediğimiz kadarı ile bu mekanların en verimli ve en ekonomik şekilde ısısının değiştirilebileceğine dair birçok çözümümüz bulunmakta.  

Endüstriyel Alanlar:

Radyant ısıtıcı kullanım alanları denince akla gelen bir diğer alan endüstriyel alanlardır. Endüstriyel alanlarda ısıtma hem üretim hacminin artması hem de sağlıklı bir çalışma ortamının hazırlanması için çok gereklidir. Endüstriyel alanlar genellikle büyük ve yüksek tavanlı alanlar olduğundan klasik ısıtıcılar ile ortamdaki doğru ısıyı yakalamak imkansızdır. Özellikle yükleme alanları gibi açık alanlarda ısıtma çok zorlaşabilir. Burada en uygun ısıtıcı, ısıtılması güç alanları en kolay şekilde ısıtan radyant ısıtıcılardır. Daygas Isı Sistemleri olarak gerek yüksek tavanlı üretim alanları gerekse alçak tavanlı üretim alanlarının iklimlendirilmesi konusunda edindiğimiz tecrübelerle siz değerli müşterilerimize en verimli çözümleri en az maliyetle sunmaktayız.

Sera Isıtma:

Seracılıkta ısı sistemleri ile ilgili yaşanan en büyük problemlerin başında seraların homojen bir şekilde ısıtılıp soğutulmadığıdır.  Eğer homojen bir dağılım gerçekleşmez ve gereğinden fazla ısıtma ya da soğutma gerçekleşirse hemtoprağa hem de mahsule zarar verilebilir. Bu nedenle de Daygas, geliştirmiş olduğu son teknolojik ısı sistemleri ile seranızın homojen bir şekilde ısı ile temas etmesini sağlamaktadır. Düşük enerji tüketimi ile oldukça iyi bir geri dönüş veren Daygas ürünleri, aynı zamanda da seranızın havasını temizlerken sinek ve bakteri üretimine neden olan havayı da temizlemektedir. 

 

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun