Radyant Isıtıcı Ne Demek? « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Radyant Isıtıcı Ne Demek?

Anasayfa Blog Radyant Isıtıcı Ne Demek?
18May
.

Radyant ısıtıcı ne demek diye sorduğumuzda karşımıza birden farklı kaynak çıkabilir. Fakat bu sorunun cevabını net olarak alabilmemiz için radyant ısıtmanın hangi prensiple yapıldığını öğrenmemiz gerek. Radyant ısıtma bir alevden yada ısıtılmış yüzeyden çıkan ışınları nesnelere yada insanlara yansıtarak ısıtmaktır. 

Radyant ısıtıcı ne demek sorusuna en iyi yanıtlardan biri de Güneşin Dünyayı ısıtma prensibine dayalı ısıtma cihazı olabilir.  Örneğin gölgedeyken elimizi bir anda güneşe çıkardığımızda elimizde oluşan ısı farkını hissederiz. Burada oluşan sıcaklık bir anda sıcaklık derecesinin yükseklmesi demek değildir. güneş ışınlarının elimize vurmasıyla elimizde oluşan sıcaklıktır. Yani tamamen ışınlardan kaynaklıdır. 

Radyant ısıtıcılar da aynen bu şekilde içerisinde oluşan yanmayı ısıtılacak ortamda bulunan insanlara ve cisimlere ışınlarla aktararak ısıtma sağlar. Işınım ile ısıtma sağlayan radyant modelleri genellikle hava tarafından absorbe edilmez. Bundan dolayı açık, yarı açık veya çok büyük, yüksek hacimli mekanları kolayca ısıtırlar. Ayrıca çok az yakıt kullandıklarından dolayı birçok alanda tercih sebebi olmuşlardır. 

Daygas Isı Sistemleri olarak 1. sınıf radyan ürünlerimiz ile sizleri kaliteyle buluşturuyoruz! Ücretsiz keşif ve detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.                       0 (850) 532 91 53

 

voxoweb dijital pazarlama & web tasarım ajansı

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun