Radyant Isıtıcılar « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Radyant Isıtıcılar

Anasayfa Blog Radyant Isıtıcılar
30Ekim
.

Daygas radyant ısıtıcılar güneş ışığının ısıtma prensibine dayanarak NG veya LPG den elde ettiği enerjiyi özel tasarlanmış yanma yüzeyleri üzerinde ısı enerjisine çeviren ve bu enerjiyi radyant ışınım yolu ile istenilen ortama taşıyan yüksek verimli ısıtma teknolojisine sahip cihazlardır. Daygas Radyant ısıtma sistemleri NG veya LPG den elde ettiği enerjiyi bulunduğu ortama en hızlı şekilde iletir ve en geniş ışınım oluşturma kabiliyetine sahiptir. Özel tasarlanmış yanma yüzeyi sayesinde yüksek verim ve düşük enerji tüketimine sahip olmasıyla diğer radyant ürünleri ile karşılaştırıldığında üstünlük sağlamaktadır.

Daygas radyant ısıtıcılar kolay kurulum ve basit kullanımı ile oldukça pratik bir yapıdadır. Boyutları ve ergonomik tasarımları sayesinde kullanım alanlarının mimari yapılarına uyumluluk sağlarlar. Ayrıca bu ergonomik yapıları sayesinde ısıtılacak olan mekanda yer kaplamazlar. Özellikle endüstriyel alanlar gibi çalışma ortamlarını bozmadan ısıtma sağlarlar.

Daygas radyant ısı sistemleri kafelerde, restorantlarda, kış bahçelerinde fabrikalarda, depolarda, antrepolarda, spor salonları ve stadyumlarda, ibadethanelerde ve tamamı açık, yarı açık veya yeterince havalandırılmış kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Daygas Radyant ısıtma sistemleri manuel, uzaktan kumanda ile veya diğer daygas kontrol üniteleri ile kontrol edilebilir. Kademesiz, 2 kademeli ve 5 kademeli olarak üretilebilmektedir. Tek kumanda ile tüm daygas ısıtma ürünlerini kontrol edebilirsiniz. Daygas markalı tüm ürünlerde birinci sınıf CE belgeli malzemeler kullanılmaktadır. Ürünlerin metal aksamları korozyona karşı dayanıklı olup, deniz kenarlarında ve rutubetli ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Daygas Radyant Isıtıcı Modellerimiz

DSR Premium Serisi

  • Kullanım Alanları: Daygas DSR Premium seramik radyant ısıtıcılar kafelerde, restoranlarda, kış bahçelerinde, mağazalarda ve tavan yüksekliğinin yeterli olduğu tüm açık - yarı açık alanlarda kullanıma uygundur.

DSR LCD Serisi

  • Kullanım Alanları: Daygas DSR LCD seramik radyant ısıtıcılar kafelerde, restoranlarda, kış bahçelerinde, mağazalarda ve tavan yüksekliğinin yeterli olduğu tüm açık - yarı açık alanlarda kullanıma uygundur.

DSR Endüstriyel Serisi

  • Kullanım Alanları: Daygas DSR Endüstriyel serisi radyant ısıtıcılar, stadyumlarda, ibadethanelerde, fabrikalarda, atölyeyeler ve tavan yüksekliği yeterli olan tüm açık, kapalı ve yarı açık endüstriyel alanlarda kullanıma uygundur. 

Radium Boru Tipi Serisi

  • Kullanım Alanları: Depolar ve antrepolarda, fabrikalarda ve atölyelerde, kapalı kortlar ve halı sahalarda, yüksek tavanlı ve bölgesel ısıtma istenen tüm alanlarda kullanıma uygundur. 

Lodos Sıcak Hava Üreteci Serisi

  • Kullanım Alanları: Hangar ve antrepolarda, seralarda, mağazalarda, cafe ve restoranlarda, oto servislerinde, alçak tavanlı ve ısı izolasyonunun tam olduğu alanlarda kullanıma uygundur.
Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun