Sanayi Tipi Isıtıcı Modelleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Sanayi Tipi Isıtıcı Modelleri

Anasayfa Blog Sanayi Tipi Isıtıcı Modelleri
23May
.

Daygas Isı Sistemleri olarak radyant sanayi tipi ısıtıcılar üretmekteyiz. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi sanayi tipi ısıtıcı modellerimizde de 1. sınıf CE belgeli %100 yerli üretim malzemeler kullanılmaktadır. Birden farklı cihazlara sahip sanayi tipi ısıtıcı yelpazemiz sizlere yüksek performans ve enerji tasarrufunu bir arada sunar. Büyük ve hacimli alanları kolayca ısıtırken düşük emisyon oranıyla doğayı korur. Ayrıca çok düşük yakıt kullanımı olduğundan maliyetlerinizi azaltmaya yardımcı olur.

DSR Endüstriyel Seramik Radyant Isıtıcı

Özel tasarlanmış seramik plakalara sahiptir. Böylece yüksek verim ve düşük enerji tüketimi sunar. Bu nedenlerden dolayı diğer sanayi tipi ısıtıcılardan üstünlük sağlar.Kurulumu ve kullanımı basit olup, bakım maliyetleri son derece düşüktür. Ergonomik yapıları sayesinde kullanım alanlarının mimari özelliklerine uyumludur.

Daygas Radium Boru Tipi Isıtıcı

Daygas radium boru tipi radyant ısıtıcılar yüksek tavanlı ve geniş hacimli mekanları ısıtmak için tasarlanmış, modern cihazlardır. Radyant tüplerinin içerisindeki hava-gaz karışımının yanması sonucunda ortaya ısı enerjisi çıkar. Bu enerji reflektörler sayesinde ısıtılmak istenen ortama yansıtılmasıyla ortamı ısıtır. Radium boru tipi radyantlar havayı ısıtmadan, insanları ve cisimleri ısıtır. Böylece hava tarafından absorbe edilmez ve büyük, açık, yarı açık, ısı izolasyonunun olmadığı alanlarda kolayca ısıtma sağlar. 

Sanayi tipi ısıtıcılarımı hakkında daha fazla bilgi almak ve ücretsiz keşif için bize buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun