Sera Isıtıcı « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Sera Isıtıcı

Anasayfa Blog Sera Isıtıcı
30May
.

Sera ülkemizde yaygınlıkla kullanılan bir tarım şeklidir. Ülkemizde seracılığın en büyük problemi ısıtma ısıtma ve soğutma gelmektedir. Radyant sera ısıtıcılar bu problemin çözülmesinde büyük ölçüde yarar sağlamıştır. 

Sera ısıtma sistemlerinde radyant ısıtıcıların rolü:

Seralar bitkilerin doğru ısı koşullarında mevsimi dışında veya yetiştirilme şeklidir. Bitkilerin ihtiyacı olan ısı verilmez ise bitkiler zarar görür hatta ölürler. Burada devreye radyant ısıtıcılar girmektedir. Radyant ısıtıcılar tıpki Güneş gibi ışınım yoluyla bitkilerin ihtiyacı olan ısıyı ortama sağlarlar. Böylece bitkiler soğuk hava koşullarından etkilenmeden sağlıklı bir şekilde gelişme gösterirler.

Radyant ısıtıcıların sera ısıtıcısı olarak tercih edilme nedenleri:

Sera ısıtıcı olarak radyant ısıtma sistemlerinin kullanılması oldukça popüler hale gelmiştir. Bu popülerliğin sebeplerinden en başında radyant ısıtıcıların oldukça ekonomik olmasıdır. Sera sahiplerinin tohum, toprak, sera maliyetleri gibi virden çok gideri bulunamaktadır. Bunların yanına bir de enerji maliyeti eklendiği zaman seracılar kar oranı oldukça düşmektedir. Radyant ısıtıcılar ise oldukça düşük enerji tüketimine sahip olduğundan enerji maliyetlerini yarı yarıya düşürmektedir. Böylelikle sera sahipleri karlarını arttırmış olurlar. Radyant ısıtıcılar hem bölgesel hem de tüm alan ısıtması sağlayabilirler. Böylece farklı alanlara farklı ısı dereceleri uygulanabilir. Bu da sizlerin işini oldukça kolaylaştırmaktadır. Yüksek güvenlikli olmaları sebebiyle gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz radyant ısıtıcılar, düşük emisyon oranına sahiptir. Böylece doğaya minimum atık bırakarak doğal dengeyi korumuş olurlar. 

Sera ısıtıcı olarak kullanılan Daygas radyant çeşitleri:

Radium Boru Tipi Radyant

Lodos Sıcak Hava Üreteci

Ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak ve ücretsiz keşif imkanlarımızdan yararlanmak için bizi 0850 532 91 53 numaralı telefonumuzdan arayabilirsiniz. 

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun