Seramik Isıtıcılar « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Seramik Isıtıcılar

Anasayfa Blog Seramik Isıtıcılar
03Eylül
.

Seramik Radyant Isıtıcı Nedir?

Radyant seramik ısıtıcılar yüksek yoğunluklu radyant ısıtıcı sınıfına girmektedirler. Yüksek yüzey ısısına sahip bu ısıtıcılar açık bir ısıtma sistemidir. Daygas Seramik Radyant Isıtıcı Modelleri gibi önü açık bir şekilde üretilen bu ısıtıcılar büyük ve açık alanları kolaylıkla ısıtırlar. Daygas seramik radyant ısıtıcıların önü açık olmasına rağmen çok güvenlidir. 

Seramik radyant ısıtıcılar ışınım ile ısıtma sağlarlar. Dolayısıyla üzerinde bulunan seramik plakaların ve ızgaraların yapısı çok önemlidir. Cihazın üzeründe bulunan plakaların kalitesi cihazın verimini etkiler. Düşük kalitede kullanılan seramik plakalar verimli bir ısıtma sağlamazlar. Ayrıca düşük kaliteli plakalar kullanılan seramik ısıtıcıların enerji tüketimi artar. Kullanıcıların yüksek faturalar ile karşılaşmasına sebep olur. 

Daygas Seramik Isıtıcılar Nasıl Çalışır? 

Daygas seramik radyant ısıtıcılar ışınım ile ısıtma teknolojisine sahiptir. 1. Kalite CE belgeli malzemeli ürünler kullanılarak üretilen ısıtıcılar 1. sınıf seramik plakalara sahiptir. NG veya LPG'yi yakıt olarak kullanılan cihazların seramik plakalarının üzerinde yanma oluşur. Oluşan bu yanma özel üretim reflektörler ile ısıtılacak ortama aktarılır. Yanmanın önünde herhangi bir engel bulunmaz. Böylece ışınlar ortama aktarılırken hiçbir şekilde ısı kaybı yaşanmaz. Dolayısıyla ısıtıcılardan yüksek verim elde edilmiş olur. Daygas seramik radyant ısıtıcılar A tipi gaz yakıcı cihaz kategorisindedir. Bundan dolayı herhangi bir baca sistemine ihtiyaç duymazlar. Yakım sonrasında ortaya çıkan gazı ortama verirler. Fakat bu çıkan gaz çok az miktarda olduğu için insan sağlığına herhangi bir tehditte bulunmamaktadır.

Daygas Seramik Radyant Isıtıcıların Genel Özellikleri

  • Daygas seramik radyant ısıtıcıların metal aksamları korozyona karşı dayanıklıdır. Böylelikle deniz kenarlarında ve rutubetli alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. 
  • Manuel ve otomatik olarak, uzaktan kumanda ile kontrol edilebilirler. Ayrıca tek bir uzaktan kumanda ile tüm Daygas cihazları kontrol edilebilmektedir. 
  • Kademesiz, 2 kademeli ve 5 kademeli olarak üretilmişlerdir.
  • Ergonomik bir yapıya sahiptirler. Böylece farklı mekanlarda, farklı alanlarda konumlandırılarak günün her anında bulunduğunuz alanda konforlu bir ısıtma sağlanabilir. 
  • Daygas seramik radyant ısıtıcılar lcd camlı, endüstriyel ve premium olarak 3 ana modelden üretilmişlerdir. 
  • Daygas endüstriyel seramik cihazlar ile tüm endüstriyel alanlarda düşük enerji tüketimli ve yüksek performanslı ısıtma sağlayabilirsiniz. 
  • LCD ve Premium modelleri ile cafe ve restoranlarınızı, bu mekanlarda bulunan açık alanlarınızı rahatça ısıtabilirsiniz.
  • Daygas seramik radyant ısıtıcılar ışınım ile ısıtma sağlarlar. Böylece soğuk hava dalgasından etkilenmez ve hava tarafından absorbe edilmezler. 
  • Basit servis ve montaj özelliğine sahiptirler. 
  • Uzun ömürlüdürler. Periyodik bakımları zamanında yapılan ısıtıcılarımız ile uzun yıllar boyunca sağlıklı bir şekilde ısıtma sağlayabilirsiniz.
  • Daygas seramik radyant ısıtıcılar ısıtma sağlarken hava akışı yaratmazlar. Böylelikle ortamda bulunan tozların havaya karışmasını önlerler. Ortamda bulunan hava yoluyla bulaşabilecek bakterilerin bulaş riskini en aza indirirler. 
  • Her cihazda emniyetli gaz valf sistemi bulunmaktadır. Oldukça güvenli bir ısıtma sağlarlar. 

Daygas Seramik Radyant Isıtıcılarımızı İncelemek İçin;

  1. DSR Premium Edition Serisi
  2. DSR LCD Serisi
  3. DSR Endüstriyel Serisi

​Ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak ve ücretsiz keşif hizmetimizden yararlanmak için bizi arayabilirsiniz.

0850 532 91 53

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun