Seramik Radyant Isıtıcı Nasıl Çalışır « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Seramik Radyant Isıtıcı Nasıl Çalışır

Anasayfa Blog Seramik Radyant Isıtıcı Nasıl Çalışır
15Tem
.

Seramik radyant ısıtıcılar ülkemizde oldukça yaygın kullanılan ve en çok tercih edilen ısıtıcılardır. Peki seramik radyant ısıtıcı nasıl çalışır ? Bunun cevabını bulacağınız bu yazımızda sizlere seramik radyant ısıtıcıların nasıl çalıştığını ve verimin yüksekliğinin nedenini açıklayacağız. 

Seramik Radyant Isıtıcı Nasıl Çalışır 

Seramik radyant ısıtıcılar NG ve LPG'yi yakıt olarak kullanır. Bu yakıtlar (hava - gaz karışımı) ile cihazın içerisinde bir yanma meydana gelir. Şartlandırılmış hava ve yakıt karışımı seramik plakalara ulaşır. Bu plakalar üzerindeki deliklerden dışarı çıkmaya çalışan bu karışım dışarı çıktığı noktada kısa bir alev oluşturur. Bu alev seramik plakaların sıcaklığını yükseltir yani seramik plakaların ısınmasına sebep olur. Isınan ve kızaran seramik plakalar ışınımlar yaymaya başlar. Bu plakalardaki ışınmlar özel reflektörler sayesinde ısıtılmak istenen ortama yansıtılır. 

Seramik Radyant Isıtıcı Verimini Hangi Faktörler Etkiler?

Günümüzde piyasada çok farklı markalar ve radyant modelleri vardır. Fakat bu radyant ısıtıcıların hepsinin aynı verimi gösterdiği anlamına gelmez. Radyant ısıtıcıların verimini etkileyen birden fazla özellik bulunmaktadır. Bunlardan ilki üretimde kaliteli malzemelerin kullanılmış olmasıdır.  Bizler Daygas olarak tüm ürünlerimizde 1.sınıf CE belgeli malzemeler kullanmaktayız. İkinci en önemli özellik ise cihazın tamamlayıcı aksesuarlarıdır. Örneğin seperatör şapka, seramik plakaların üzerindeki ızgara gibi. Seramik plakaların üzerine yerleştirilen ızgaralar cihazın verimliliğini önemli ölçüde arttırır. 

SERAMİK RADYANT ISITICI MODELLERİMİZ

DSR Endüstriyel Serisi

DSR Premium Serisi

DSR LCD Serisi

ÜRÜNLERİMİZ İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK VE ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN YARARLANMAK İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ. 

0850 532 9153

 

Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun