Sıcak Hava Üreteci Nedir « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Sıcak Hava Üreteci Nedir

Anasayfa Blog Sıcak Hava Üreteci Nedir
17Tem
.

Sıcak hava üreteci ısı izolasyonunun tam doluğu ve düşük tavan yüksekliğine sahip alanların ısıtılmasında en çok tercih edilen radyant ısıtıcılarımızdandır. Sıcak hava üreteci nedir sorusunun yanıtını bulacağımız bu yazımızda sizlere sıcak hava üretecinin çalışma prensibinden bahsedeceğiz. 

Lodos sıcak hava üreteci ekonomik olması ve alçak tavanlı alanlarda rahatlıkla kullanılabilmesindedn dolayı çok fazla tercih edilmektedir. Sıcak hava üreteci cihazlarında yanma cihazın içinde oluşur. Serpatinler içinde oluşan ısı bir aksiyel fan ile ortama transfer edilir. Sıcak hava üreteci konvansiyonel ısıtıcılar ve radyant ısıtıcılar arasında en homojen ısı dağılımına sahip cihazdır. B tipi gaz yakıcı cihaz kategorisinde olan sıcak hava üreteci, yarı hermatik çalışma mantığı ile çalışır ve atık gaz için bir baca sistemine ihtiyaç duyar. Uzaktan kumanda ve manuel olarak kontrol edilebilen sıcak hava üreteci tüketiciye oldujça kolay bir kullanım sunarken son derece sessiz çalışmasıyla sıcaklığın konforlu halini sizlere gürültü kirliliği yaratmadan sunar. Ayrıca sıcak hava üreteci çok düşük emisyon değerine sahiptir. Çevreye minimum atık bıraktığından çevre dostu bir ısıtma sağlar. 

Lodos sıcak hava üreteci nedir sorusunun yanı sıra nerelerde kullanılır sorusunun da altını çizmek gerekir. Fanlı ısıtma sağladığından doğru alanlarda kullanılmadığı taktirde gereken verim alınamaz. Lodos sıcak hava üretecinin ısı izolasyonunun tam olduğu alanlarda kullanılması gerekir. Tavan yüksekliğinin düşük olduğu mekanlar için oldukça verimli bir ısıtma sağlar.

Lodos Sıcak Hava Üreteci Kullanım Alanları

  • Depo, hangar ve antrepolarda.
  • Kafe, restoran ve kış bahçelerinde.
  • Mağazalarda.
  • Atölyelerde ve fabrikalarda.
  • Oto servislerinde.
  • Kapalı spor salonlarında.
  • Tavan yüksekliği 5 metreyi geçmeyen ısı izolasyonun tam olduğu her alanda.
Sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için site çerezleri kullanmaktayız. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu metnini inceleyebilirsiniz
GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun