Stadyum Isıtma Sistemleri « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Stadyum Isıtma Sistemleri

Anasayfa Blog Stadyum Isıtma Sistemleri
10Ekim
.

Stadyumlar çok büyük ve genellikle tavanları açıkalanlardır. Dolayısıyla bu alanlara her ısıtıcı tipi uygun olmamaktadır.  Stadyum ısıtma sistemlerinde etkili bir ısıtma sağlamak radyant ısıtıcılar ile çok mümkündür. Stadyum ısıtma sistemleri genelinde oldukça fazla yaygınlaşan radyant ısıtıcılar, infrared ışınım ile ısıtma sağlayan etkili ısıtıcılardır.

Ortam ısısını yükseltmeye odaklı klasik ısıtıcılar ile stadyum gibi büyük ve hacimli, ayrıca açık alanları bulunan özel yapıları ısıtma imkansızdır. Bunun nedeni ısıtıcılardan yayılan sıcak havanın yükselmesi ile açık tavandan dağılıp gitmesidir. İnfrared ışınım ile ısıtma sağlayan radyant ısıtıcılar ise bu ışınları direkt olarak ortamda bulunan cisimlere ve insanlara iletir ve yüzey ısısı arttırılmış olur. Yüzey ısısının artması insanlara bu tip alanlarda konforlu bir sıcaklık sunarken, ışınlardan elde edilen ısının çok az bir kısmının yükselmesine neden olur. Böylece ısı kaybı yaşanmadan yüksek verimli bir ısıtma sağlanır. 

Stadyum ısıtmada ısıtma sistemlerinin seçimini kısıtlayan bir diğer etken ise montaj yapılacak alanların kısıtlılığıdır. Yapıları gereği uygun olmayan ısıtıcılar ile montaj sağlanamamakta ve yeterli verim alınamamaktadır. Daygas radyant ısıtıcılar ise oldukça ergonomik bir yapıya sahiptirler. Böylelikle her mimariye kolaylıklar uyum sağlarlar. Özel tasarım ergonomik dizaynları ve montaj kolaylığı ile en zor alanların kolayca ısıtılmasına olanak sağlarlar.

Stadyum ısıtma sistemlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de kullanılacak olan cihazların enerji tasarruflu olmasıdır. Staydum gibi ısıtılması zor ve büyük alanların ısıtılması, ısıtıcı bakım ve montaj maliyetleri oldukça önem arz eder. Daygas radyant ısıtıcılar düşük enerji tüketimi, yüksek performans ilkesi ile üretilmiştir. Bakım ve yatırım maliyetleri oldukça düşük olan bu ısıtıcılar sizlere büyük oranda tasarruf imkanı sağlar. 

Yüksek güvenlikli Daygas radyant ısıtıcılar aynı zamanda çok uzun ömürlülerdir. Periyodik bakımları zamanında yapılan cihazlar ile uzun süre sağlıklı ve güvenli bir ısıtma sağlayabilirsiniz. 

Stadyumların yapıları kullanım amaçlarına uygun olarak farklı şekillerde olabilir. Bundan dolayı kullanılacak olan ısıtıcı, yapıya uygun olarak seçilmelidir. Sizlere sunmuş olduğumuz ücretsiz keşif hizmeti ile en uygun ısıtıcıyı seçerek, en yüksek verimi almanıza olanak sağlıyoruz.

Stadyum Isıtma Sistemlerinde Kullanılan Radyant Isıtıcı Çeşitlerimiz

1) DSR Endüstriyel Serisi

2) Radium Boru Tipi Radyant Serisi

ÜCRETSİZ KEŞİF HİZMETİMİZDEN YARARLANMAK VE ÜRÜNLERİMİZ İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ. 

0850 532 9153

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun