DSR Premium Edition « Ürünlerimizin Tanıtımı
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

DSR Premium Edition

Anasayfa Blog DSR Premium Edition
02Eylül
.

Dsr Premium edition model seramik radyant ısıtıcı cihaz üstün özelliklere sahip eşsiz bir cihazdır.  Özel tasarımlı kontrol kartı ve gaz valf sayesinde 2 kademe kontrol sağlamaktadır. Ürün üzerinde bulunan opsiyon el fan sayesinde ısınarak yükselen havanın ileriye atımını sağlayıp tavana daha yakın montaj imkanı sağlamaktadır.

Özel tasarlanmış kartında kademeleri rakamsal olarak görme imkânı sunmakta ve olası kumanda arızalarında dahi manüel olarak kumanda etme imkânı sunmaktadır. Özel tasarım gaz valf sayesinde 9kw-12kw kulanım imkânı sunmaktadır. Opsiyonlu fan ile cihazımızdan almış olduğumuz verim artmakta olup ısınma nedeniyle yükselen sıcak hava fan sayesinde ısıtmak istenen ortama aktarılmakta olduğundan ısıtma oranı diğer cihazlara göre %15 oranında artırılmıştır. DSR Premium edition model seramik radyan ısıtıcı cihaz üzerinde kullanılan özel boya sayesinde 1300°c kadar dayanmakta olup herhangi boya deformasyonunun önüne geçilmiştir.

DSR Premium edition model seramik radyan ısıtıcı cihaz özel tasarım âliminize edilmiş yansıtıcısı sayesinde ısıtılmak istenen alana yolladığı ışınım miktarı diğer cihazlara oranla %20 oranında daha fazladır. DSR Premium edition model seramik radyan ısıtıcı cihaz özel tasarımında gizli olan bazı özellikleri de servis imkânını kolaylaştırması düşük ağırlığı sayesinde tek kişi ile montaj edilebilmesi, rüzgârlı ve ani hava değişimlerinde dahi özel seramik taşları sayesinde sönme yaşamamaktadır.

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun