Seramik Radyant « Radyant Isıtma Sistemleri
SEPET KAPAT
ARA TOPLAM: 0.00 TL

Seramik Radyant

Anasayfa Blog Seramik Radyant
06Eylül
.

Radyant ısıtma sistemleri arasında konfor şartlarına uygunluk konusunda kullanımı en yaygın olan ısıtma sistemleridir. Seramik radyant ısıtma sistemleri kızıl ötesi ışınımlarını en etkili şekilde ve direkt olarak ısıtılması istenen mahal e yansıtmaktadır. Bu nedenle seramik ısıtma sistemleri diğer radyant ısıtma sistemlerine oranla daha az kullanım maliyetine sahiptir. Boyutlarının daha ufak olması sebebi ile ısıtılmak istenen alanda daha fazla cihaz kullanılarak daha homojen bir ısıtma sağlanabilmekte ve aynı zamanda daha uygun maliyetlere çalıştırıla bilmektedir. Seramik radyant sistemlerinden istenilen enerjinin en verimli şekilde alınabilmesi için düşük kapasiteye sahip seramik radyant ısıtıcılar kullanarak seramik radyant  adetlerini artırmak gereklidir. Böylelikle mahal de kızıl ötesi ışınların temas ettiği alan artacaktır ve her noktadan ısıtma sağlayacaktır. Genellikle acık alanlarda kullanılması tercih edilen seramik radyant ısıtma sitemleri çalıştıkları ortamda oksijen miktarını düşürmekte dir . ihtiyaç durumunda kapalı ortamlarda kullanılması gerektiği hallerde kullanılan seramik radyant ısıtıcı adetleri ve kapasitelerine göre havalandırma menfezleri açılarak ortamdan kullanmış olduğu oksijenin tekrardan ortama ilave edilmesi sağlanmaktadır. Seramik radyant ısıtma sistemleri cihaz özeliklerine bağlı olarak tek kademeli ve daha fazla kademe kullanma imkanı olan cihazlardır. Kullanılacakları mahal e uygun cihazın seçilmesinde mutlaka bir uzmana danışılması gerekli olup gereğinden fazla alınan seramik radyant cihazlarda külfete neden olmaktadır. Seramik radyant cihazların kullanım alanlarına bakılacak olursa stadyumlarda tribün ısıtma, cami ve ibadethanelerde, kafe ve restoranlarda , kış bahçelerinde, konser alanlarında. Seramik radyant ısıtıcılar doğalgaz ve aynı zamanda lpg yakıtı ile çalışabilme özelliğine sahip cihazlardır bu sayede lpg tüpü veya tankı ile taşınabilir aparatı kullanılarak istenilen yerde taşınabilir şekilde kullanılabilir.

 

 

 

MRC LCD camlı seramik radyant ısıtıcı %97 ısıtma verimine sahip olup tasarım ve görüntü olarak kullanıldığı mekanlara değer katan bir radyant ısıtma sistemi. Uzaktan kumandalı kontrol imkanı ile 3 kademe çalıştırılabilme özelliğine sahiptir. MRC LCD SERİSİ camlı seramik radyant ısıtıcı lar 6-8-10-12-16-20 kw ısıtma kapasitesine sahip radyant ısıtma sistemleri dir. kafe ısıtma, açık alan ısıtma, restoran ısıtma ve kış bahçesi ısıtma uygulamalara uygn olup seramik radyant ısıtıcılar uzaktan kumanda kontrolüne sahip radyant ısıtıcılardır. Seramik radyant ısıtıcı fiyatları bilgisi için iletişim formunu doldurabilir ve/veya bize telefonla ulaşabilirsiniz.

 

MRC SERİSİ seramik radyant ısıtıcı lar 3 kademeli ısıtma kapasitesine sahip seramik radyant lar olup  6-8-10-12-16-20 kw ısıtma kapasitesine sahip radyant ısıtma sistemleri dir. kafe ısıtma, açık alan ısıtma, restoran ısıtma ve kış bahçesi ısıtma uygulamalara müsait olup seramik radyant ısıtıcılar uzaktan kumanda kontrolüne sahip radyant ısıtıcılardır. Seramik radyant ısıtıcı fiyatları bilgisi için iletişim formunu doldurabilir ve/veya bize telefonla ulaşabilirsiniz.

GİRİŞ YAP KAPAT
Şifremi Unuttum
Hesap Oluşturun